Üye
Şu insert olayınıda hallediver hocam. Baştaki evet hayır geldikten sonra insert işlememeye başladı :S
Bomba geliyor biz hazırız gönder gelsin reisin 1-2 hour
şuana kadar kat edilen aşamalar :
-Fps sorunu düzeltildi
-Aimbot düzeltildi
-Atma sorunları çözüldü
-Duvardan vurma eklendi
-Çimleri kaldırma eklendi
telekill üzerinde çalışıyorum baştan savma işlere karşıyım o yüzden herkesin memnun kalacağı bişey yapıyorum 1-2 saat içerisinde güncellemiş olurum hileyi
in 1-2 hour
şuana kadar kat edilen aşamalar :
-Fps sorunu düzeltildi
-Aimbot düzeltildi
-Atma sorunları çözüldü
-Duvardan vurma eklendi
-Çimleri kaldırma eklendi
telekill üzerinde çalışıyorum baştan savma işlere karşıyım o yüzden herkesin memnun kalacağı bişey yapıyorum 1-2 saat içerisinde güncellemiş olurum hileyi
duvardan vurma şuan aktif mi ? vuramıyorum moruq
linkten indirmeye çalıştığımda başka bşka dosyalar iniyor. klasör içinde ise exe dosyası var tıklıyorum bişey olmuyor yardımcı olur musunuz ?
Güncelleme Geldimi Telekill Veya Duvardan Vurma
güncelleme daha gelmedi arkadaşlar skeleton esp ve box esp ekleniliyor şuanda 30dk ya kadar kapatmaya çalışcam
Hocam duvardan vurma aktif demiştinizgüncelleme daha gelmedi arkadaşlar skeleton esp ve box esp ekleniliyor şuanda 30dk ya kadar kapatmaya çalışcam
AGA ADAM DUVARDAN VURUYOR NASIL VURDUĞUNU BİLEN VAR MI HİLEYE GÜNCELLEME GELDİ BİZ Mİ BİLMİYOK
Öyle bir bug olsa herkes duvardan vururdu moruk manyak mısınız sizAGA DENEDİM O BUGU DA OLMUYOR BENDE YA
AGA DENEDİM O BUGU DA OLMUYOR BENDE YA