Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Öyle bir bug olsa herkes duvardan vururdu moruk manyak mısınız siz

Oyunda çok fazla trick ve glitch var.Bu duvardan vurma olayıda bu şekilde olabiliyor fakat bir iki denemede anca yapabildim tekrardan olmuyor. Manyaklıkla ne alakası var kardeşim bunu yapan birçok kişi var.

Üye
10 HİZMET YILI
benim ekran kartı iyi olduğu için bende olmuyor en düşük ayara alsam da adamlar bende net gözüküyor

adamla aram da 800 metre var adama bakıyom adam yok gözükmüyor bende ama beni vuruyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Oyunda çok fazla trick ve glitch var.Bu duvardan vurma olayıda bu şekilde olabiliyor fakat bir iki denemede anca yapabildim tekrardan olmuyor. Manyaklıkla ne alakası var kardeşim bunu yapan birçok kişi var.
Tamam böyle şeyler olabilir de şu an hile sitesindesiniz beyler bug ne işinize yarayacak ki arkanızda kapı gibi hileniz var ;D

Üye
8 HİZMET YILI
Tamam böyle şeyler olabilir de şu an hile sitesindesiniz beyler bug ne işinize yarayacak ki arkanızda kapı gibi hileniz var ;D

Dostum dikkat edersen daha hileye eklenmedi ve arkadaş nasıl yapılıyor diye sordu. Bugla olabiliyor diye belirttim eğer hileye eklenirse bugla neyimle uğraşmaya zaten gerek yok.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Valla beyler ben şahsen bugla falan uğraşamam çünkü üşeniyom duvardan vurma özelliğinin çıkmasını beklerim paşa paşa oynarım

Üye
8 HİZMET YILI
BENİM EKRAN KARTI İYİ OLDUĞU İÇİN BENDE OLMUYOR EN DÜŞÜK AYARA ALSAM DA ADAMLAR BENDE NET GÖZÜKÜYOR

AMD Ryzen 3 1200 ve Rx550 Pulse var sistemim iyi sayılır. Olay tamamen düşük ayara alıp adama hızlı bir şekilde scope açıp tekrar kapatmak bunu o milimlik saniyede gerçekleştirirsen oyunda olan bir sıkıntıdan ötürü duvar veya çevreler yavaş yavaş tekrar renderleniyor dolayısıyla sen adama sıktığında sanki duvar yokmuş gibi algılıyor oyun bana göre. bu şekilde alıyorsun adamı da buda uğraştıcı iş her oyun başı onunla uğraşacak isek işimiz zor hileye eklendimi olur biter.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Neyse benle america serverinde 1 el atacak varmı ? :D

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Bu Telekill Ve Duvardan Vurma Bugün Gelecek Allahımıza Kitabımıza Yakarız OLum Bu Kadar Kullanıcı Burayı Hadi Xmaze BAŞKANNN

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Bu Telekill Ve Duvardan Vurma Bugün Gelecek Allahımıza Kitabımıza Yakarız OLum Bu Kadar Kullanıcı Burayı Hadi Xmaze BAŞKANNN

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim aynı postu 2 kere attın :SADs

O geldimi bence diğerlerine hiç gerek yok :D :D Artık adam sana değil sen adama doğru yardıra yardıra koşarsın.
Kesinlikle haklsıın ;D

NEYSE BEYLER BEN OYUNA GEÇİYİM SİZE İYİ BEKLEMELER KENDİNİZE İYİ BAKIN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...