Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
arkadaşlar şu tam ekran olmama problemı bir çok kişide var cozum bulan olursa lütfen yazsın ya

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
beyler birisi yardımcı olsun hile açılmıyor inject olmuyor 100 oluyor oyunu açıyorum ama hile öyle duruyor aktif olmuyor LM2 alıyorum

Üye
9 HİZMET YILI
bence bu kadar çok kişide problem varsa sorun tamamen bızden kaynaklı olmamalı dıye dusunuyorum sadece ben olsam 5 10 kısı olsa neyse birr sürü insan acamıyor suan :S

Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
hile incet olduktan sonra oyunu baslattıgımda inject menüsü kaybolmuyor hile menüsü glmiyor yardım edermsiniz

Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar şu anda hilenin 1.1 versiyona güncelledi ama inject panelinde 1.0 versiyonu yani eski wersiyonu bu yüzden panel oyuna inject yapmıyo sizden kaynaklnan bi sorun yok şu anda hilenin 1.1 versiyonu yok.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bende çalışıyor telekil duvardan vurma falan yeni hile süper olmuş ama oyunun tadı kaçıyor .7

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
beyler adam akıllı çözüm sunabilcek varmı donup kalıyor tam ekrana evete tıklayınca

herşeyi denedim hileden kaynaklı benden değil lütfen çözüm getirin

Üye
8 HİZMET YILI
My hack was working until now, i tried to log in again and isn't injecting HELP ME!!

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Please back ROS VIP 2 its work on me
in ROS VIP 1 not work on me because Please help me when i click yes or no to full screen my ros is stock how to fix please help me :(

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Aha oyun gitti :D çoğu çoluk çocuğun elinde oyuncak olucak neyse ama olsun Allah razı olsun denicem

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Çok özür diliyorum ama bi yönetici iletişime geçerse sevinirim . Menüden tam ekran evete veya hayıra basınca Donup Kalıyo Yardım Ederseniz Çok Sevinirim
Elinize Saglık
Yardımınızı bekliyorum

Üye
8 HİZMET YILI
Yeni güncelleeme bende güzükmüyor 1.1 versıyonu bende yok yardıme dın lutfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...