Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Sen böyle düşünüyorsun ama ben yurtdışında yaşayan birisiyim ve arkadaş önerisiyle bu siteye bugün kaydoldum sadece ros hilesi var diye. Senin deyiminle o zaman yurtdışından bu siteye giriş yaptığımda giremeyeceğim veya bu site yurtdışında da popüler olmak istediğinde oradaki kişilerde giremeyecek. Loadera giriş zaten onay sistemi onaylı ne kadar fazla kişi giriş yaparsa yerli yabancı o kadar da destek olmuş oluruz.
Ben TÜrk'lere bir şey demedim ki.Hepsi gisin başımızın üstünde yerleri var.Ben hem Türk'leri kötüleyip,hem de Türk'lerin kodladığı hileyi kullanan yabancılara sinirliyim o kadar

Süper Üye
8 HİZMET YILI
telekill ile durvardan vurma olunca iyice azıtıyorlar ki çoğu duvardan beri vuran bu siteden :)

Aksine duvardan vurma gibi hileler bedelli hilelerde çoktandır var ve 1 aylığı 10 dolar gibi komik bir rakam fakat bizim ülkemizde PayPal kapandığı için biz gidipte onlardan istesekte alamıyoruz. Yani o duvardan vuranların çoğu yabancı aslında.

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Ben TÜrk'lere bir şey demedim ki.Hepsi gisin başımızın üstünde yerleri var.Ben hem Türk'leri kötüleyip,hem de Türk'lerin kodladığı hileyi kullanan yabancılara sinirliyim o kadar

Dostum seni çok iyi anlıyorum ama sen diyorsun ki bu hileyi yabancıların kullanması engellensin peki bu nasıl olacak ? ıp engellemesi yada toplu bölge engellemesi yapılsa bu sefer benim gibi yurtdışında yaşayanlar giremeyecek ki girsede bir sorun yok loader'a girişler reklam onaylı o reklamlara ne kadar fazla tıklanırsa site o reklamlardan o kadar gelir alır. Hem buradan gelen gelirler ile daha sağlıklı sunucular kullanır hemde kendilerine harcar vakit ayırırlar yani yabancıda girse yerliside girse sıkıntı yok nasıl olsa reklamlara onay veriyor.

Üye
8 HİZMET YILI
a>
bu mu ?
Eski Loader'ı silip tekrardan indirdim. Loader açıldıktan sonra ''Rules Of Survival DWXM Vip''i seçtim başka herhangi birşey yapmadım.

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Dostum seni çok iyi anlıyorum ama sen diyorsun ki bu hileyi yabancıların kullanması engellensin peki bu nasıl olacak ? ıp engellemesi yada toplu bölge engellemesi yapılsa bu sefer benim gibi yurtdışında yaşayanlar giremeyecek ki girsede bir sorun yok loader'a girişler onay sistemi onaylı o onay sistemi ne kadar fazla tıklanırsa site o reklamlardan o kadar gelir alır. Hem buradan gelen gelirler ile daha sağlıklı sunucular kullanır hemde kendilerine harcar vakit ayırırlar yani yabancıda girse yerliside girse sıkıntı yok nasıl olsa onay sistemi onay veriyor.
Haklısın kardeşim ne diyim

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
oyunu tam ekran oynamak istermisiniz diyor evet diyorum menü geliyor fakat oyuna giriş yapamıyorum, play diyemiyorum basılmıyor .

bu sefer hayır diyorum tam ekrana menü kayboluyor oyuna giriş yapabiliyorum ? nasıl çözücez bunu

Üye
8 HİZMET YILI
valla kardesim eline saglık hilesiz diamond ligine cıktım ama artık hıle ıle devam edicem :)

Üye
8 HİZMET YILI
Menünün adamları şovu göstermiyor ve gizliyor ve hile işe yaramıyor şu anda yardım hatası dışarı sıralamak.

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
WallShot,Telekill Kaldır Allah aşkına oyun boka sardı harbiden yabancılar bile kullanıyo insana o koyuyo

Moderatörün son düzenlenenleri:
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Yorumları gördükçe üzülüyorum resmen. memoryhackers.org bulunduğumuz ülkede, Türkiye'de alanının bir numarasıdır. Peki biz ne için uğraşıyoruz ? Sitemizi dünya markası yapmak için uğraşıyoruz.
Acı gerçekler var, Türkler memoryhacking konusunda yabancılardan geride. Türkiye'de bu işi yapabilen ve dünya standartına göre iyi olan kişi sayısı bir elin parmağını geçmez, onlarda kadromuzda zaten. Peki bizim sitemize yabancı girişi artarsa ne olur ? Ne elde ederiz ? Yabancılarda kendi productlarını, hilelerini bizim sitemizde paylaşırsa ne olur hiç düşündünüz mü ?

Dünyada piyasa değerimiz artar, sadece Türkiyede değil, dünyada da bir çok kurum tarafından tanınırız. Ve tabiki aldığınız hizmetin kalitesi artar. O yüzden yabancılar siteye giremesin gibi boş muhabbetler konuşmayın, saçmalıyorsunuz.

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Yorumları gördükçe üzülüyorum resmen. memoryhackers.org bulunduğumuz ülkede, Türkiye'de alanının bir numarasıdır. Peki biz ne için uğraşıyoruz ? Sitemizi dünya markası yapmak için uğraşıyoruz.
Acı gerçekler var, Türkler memoryhacking konusunda yabancılardan geride. Türkiye'de bu işi yapabilen ve dünya standartına göre iyi olan kişi sayısı bir elin parmağını geçmez, onlarda kadromuzda zaten. Peki bizim sitemize yabancı girişi artarsa ne olur ? Ne elde ederiz ? Yabancılarda kendi productlarını, hilelerini bizim sitemizde paylaşırsa ne olur hiç düşündünüz mü ?

Dünyada piyasa değerimiz artar, sadece Türkiyede değil, dünyada da bir çok kurum tarafından tanınırız. Ve tabiki aldığınız hizmetin kalitesi artar. O yüzden yabancılar siteye giremesin gibi boş muhabbetler konuşmayın, saçmalıyorsunuz.

Yanıt verdiğin ve bana döndüğün için teşekkürler.
Yani şunu söylemeye çalışıyorum telekill ve wallshot yüzünden oyun oynanmıyor eskiden yabancılarda genelde olmazdı şimdi hilenizi yabancılarda kullanıyor bu tabikide çok güzel bir duyğu fakat çok fazla özellik eklenmiş ben telekill ve wallshot eklenince güzel olucağını düşünüyordum, fakat malasef öyle değilmiş oyunun içine edildi hile çok güzel ama lütfen şu TeleKill ve WallShotu kaldırın oyunda başladığımız an anında ölüyoruz umarım beni anlarsınız teşekkürler

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
oyunu tam ekran oynamak istermisiniz diyor evet diyorum menü geliyor fakat oyuna giriş yapamıyorum, play diyemiyorum basılmıyor .

bu sefer hayır diyorum tam ekrana menü kayboluyor oyuna giriş yapabiliyorum ? nasıl çözücez bunu

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Menü Çok Saçma Olmuş Hocam Yön Tuşlarıyla Hiç Bişe Yapamıoruz Duvardan Vurma Çalışmıyor TeleKill Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...