Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Hileyi açtıktan sonra oyuna girdiğim de tam ekran olsun mu diye hata veriyor evet diyorum playe basılmıyor hayır diyorum hile aktif olmuyor ama araç çubugun da açık hile insert tuşuna basıyorum ve ekran gelmiyor

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Menü Çok Saçma Olmuş Hocam Yön Tuşlarıyla Hiç Bişe Yapamıoruz Duvardan Vurma Çalışmıyor TeleKill Yok

Telekill ve Duvardan vurma çalışıyor.
Telekill: kullanmak istiyorsan bir tuş ataman gerek sadece 300 metreye ışınlanabilirsin.

WallShot: kullanırken şunlara dikkat etmen gerek herhangi bir evden mermi geçebilir ağaçtan ve kayadan şunu unutma dağın arkasından adam seni vuramaz seni görebilicek bir mesafede olması lazım açık bir alandaysan adam seni wallshotla vurarak öldürebilir wallshot açarsan evlerin merdivenlerine çıkamazsın!

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Kaldırmasına kaldırsın da kardeşim duvardan gene vuruluyoruz.

O lagdan kardeş bazı adamlarda lagdan duvarlar geç yüklendiği için adamlar seni vurunca işliyor yani çoğu kişide olmuyo bazılarında oluyor lagdan o

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
@'XMaze^^ skeleton esp bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, çoğu oranda hiç çalışmıyor aynı şekilde box esp de öyle. Diğer şeylerde sıkıntı yok. Ayriyetten botların bot olduğunuda çoğu zaman göremiyoruz değişik bir sıkıntı var hilede.
Oyunda merdivenlerden çıkamıyoruz, yüksek ihtimal wallshot ile alakalı bir durum. Wallshotu bir kere açınca bir daha kapanmıyor, off hookunuda at kanka.
Başka bir problem yok gibi gözüküyor.

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Sonunda geldin XMaze Allah için şu telekilli ve wallshotu kaldır oynanmıyor valla

açmak zorunda değilsin özellikleri kardeşim açmadan oyna isteyen açar isteyen açmaz

@'XMaze^^ skeleton esp bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, çoğu oranda hiç çalışmıyor aynı şekilde box esp de öyle. Diğer şeylerde sıkıntı yok. Ayriyetten botların bot olduğunuda çoğu zaman göremiyoruz değişik bir sıkıntı var hilede.
Oyunda merdivenlerden çıkamıyoruz, yüksek ihtimal wallshot ile alakalı bir durum. Wallshotu bir kere açınca bir daha kapanmıyor, off hookunuda at kanka.

kahvaltıdan sonra bu sorunları düzeltirim

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Öyle olmuyo be işte gardaşım karşında ki açıyor mecburen ölüyorsun
O zaman sende aç, akıllı oyna adam seni öldürmeden önce öldür. Profesyonel bir hileci ol, hileyle adam öldüremeyen mallardan olma.

açmak zorunda değilsin özellikleri kardeşim açmadan oyna isteyen açar isteyen açmaz

kahvaltıdan sonra bu sorunları düzeltirim
Eyvallah kardo, saat 4 gibi ben burda olucam ders var, kimse gelmezse ben güncellerim dll yi haber edersin.

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
141 sayfa yorum var 50 sayfası "abi telekill getir", anket açarım çoğunluk ne derse onu yaparız

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Kesinlikle aynı sorunlar, iskelet esp ve 2D kutu 30oyunda sadece 1 kere açıldı. Aim çok iyi olmuş Wallshott sıkıntısız. WallShot açmadan lootlanıp sonra Wallshot açın merdiven çıkmaya gerek kalmıyor

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Üye
8 HİZMET YILI
@'Maze^^ hocam vip isimli hileyi loadlıyorum oyunu açıyorum ve bana büyük ekran olsun mu olmasın mı diye bir ekran geliyor evet diyorum ve hiç bir şeye tıklanmıyor hayır diyorum menü ilk başta gözüküyor sonrasın da kayboluyor ve araç çucugun da hile gözükmesine rağmen aktif değil bu sorun bir tek ben de değil bir çok kişi de var cevaplanırsa sevinirim teşekkürler iyi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...