Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Quando eu tinha VIP 2, funcionou perfeitamente aqui. Agora, isso não funciona mais. Não posso injetar nada.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ADMİN HİLE İYİ HOŞ GÜZEL OLMUŞ AMA BİR AN ÖNCE DUVARDAN VURMA HİLESİ KALDIRILMALI EVİN İÇİNDEYİM ADAM 200 M DEN EVİN İÇİNE KUTUCUĞUMA SIKIYOR ÖLÜYORUZ BU ÇOK SAÇMA OLMUŞ DUVARDAN VURMA HİLESİ BİR AN ONCE KAPATILMALI OYUNUN TÜM ZEVKİNİ ALT UST EDİYO
Kardeşim bu özellik sadece Maze'nin hilesinde yok, Maze Kaldırsa Başkaları zaten gelecek vuracak o zaman biz napcaz

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Oyun içinde menüye mouse ile tıklayamıyorum menü geliyor fakat hiç birşeyi aktif edemiyorum neden olabilir?

Üye
8 HİZMET YILI
When the loader has the VIP 2 it works perfectly here, but now i cannot inject anymore, help me please!

Üye
10 HİZMET YILI
Loader'dan %100 oluyor oyunu açıyorum. Menü gelmiyor alttaki hile loaderıda kapanmıyor.

Üye
8 HİZMET YILI
@'XMaze^^ murat kardeşim yeni hile çok güzel olmuş emeğine sağlık , ancak duvardan vurma ve ışınlanma gereksiz olmuş be kardeş . tamam adamları görelim edelimde duvardan vurmayalım valla oyunu oynayasım gelmiyo . hileyi yapmak uğraşmak zor saatlerini harcıyosun tahmin edebiliyorum bu hile ile herkes çok oynamaz bu oyunu , senin uğraşında boşa gider , amerika serverında hile yok diye oynuyoduk orda arada siz hileyi denerken denk geliyoduk , artık herkes keşfetti orayı , ordada sarmıyo artık oyun , bence birkez daha düşünün bu hileyi , emeklerinize sağlık tekrardan , iyi oyunlar

Üye
9 HİZMET YILI
Loada basıyoruz ve injext olmuyor kapanıyor oyun veya hic olmuyor bir bakarmıssınız coğu kişide oyle yardım edersenız sevinirim

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
@'XMaze^^ murat kardeşim yeni hile çok güzel olmuş emeğine sağlık , ancak duvardan vurma ve ışınlanma gereksiz olmuş be kardeş . tamam adamları görelim edelimde duvardan vurmayalım valla oyunu oynayasım gelmiyo . hileyi yapmak uğraşmak zor saatlerini harcıyosun tahmin edebiliyorum bu hile ile herkes çok oynamaz bu oyunu , senin uğraşında boşa gider , amerika serverında hile yok diye oynuyoduk orda arada siz hileyi denerken denk geliyoduk , artık herkes keşfetti orayı , ordada sarmıyo artık oyun , bence birkez daha düşünün bu hileyi , emeklerinize sağlık tekrardan , iyi oyunlar

katılıyorum hileyi yapan arkadasın emeğine ellerine kollarına sağlık fakat duvardan vurmak olsun ışınlanmak olsun bunlar olunca oyun iyice cekilmez hale geliyor tekrardan eline saglık ama kaldırırsan iyi olur . adamları görsek yeterli benim için

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
kutu ve iskelet kayma yapıyor sıkıntılar var eski sürüm bence daha iyiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...