Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
@'XMaze^^ hack working perfectly, thank you, and keep up the great work.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
iskelet anyada oyuncu konyada abartmıyorum. 10 kez girdim 10 kez bu yanılmadan dolayı öldüm.
örnegin iskelet karşıda gösteriyor adam yandan cıkıp öldürüyor aşırı derece kayma var lütfen düzeltirse hile sahibi cok memnun oluruz.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Anti Hack Sistemi Gelecekmiş Direk Ban Atacağı Söyleniyor Güncellemeden Sonra Yan Charlarla Deneme Yapın Derim. Maze Bir Yolunu Bulur :)

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ayberk : çoğu oyunun korumalığını anti ban programı olan battleye rules of survivale entegre edilcek bu program steamda bulunan 70 tllik koskaca pubg un korumalığı yaptığı oyununda hileye karşı korumalığını yapıyor sen düşün artık memory zulada batlleyi geçememişti bakalım battleye gelince rosu geçebilcekmi :)

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ayberk : çoğu oyunun korumalığını anti ban programı olan battleye rules of survivale entegre edilcek bu program steamda bulunan 70 tllik koskaca pubg un korumalığı yaptığı oyununda hileye karşı korumalığını yapıyor sen düşün artık memory zulada batlleyi geçememişti bakalım battleye gelince rosu geçebilcekmi :)
Ama bunlara rağmen Pubg de Hile var diye biliyorum

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Hile güncellenmiştir arkadaşlar bilginize :)

Üye
8 HİZMET YILI
guy where can i download the latest version of the ros cheat? can someon help me?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...