Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
yok abi gercekten ilk defa begenmedim bu hileyi. eski sürüm yeşil gösteren cok daha iyiydi bu çok kayma yapıyor. kutuyu kapadım çizgiyi etkileştirdim onda bile adam kayıyor şaşırtıyor yeri. lütfen eski sürümü getirirmisin ve duvardan öldürmeyide kapatırmısın .

aşırı sacma yere gidiyor oyun. bu hilenin bana göre bir zevki var oda adamın yerini görme yer tespiti. en önemlisi bu. aimbota karsı degilim olsun ama telekil nedir adam duvarın arkasından öldürüyo bizi.
nerden geldiğini anlamadan 2. kursunu yiyip ölüyorum. allah rızası için hangi amacla duvardan gecen mermi hilesini kurup yaptınız. lütfen eski sürüm getirilsin ve duvardan vurmayı falan kapatın. tesekkurler

Üye
8 HİZMET YILI
ya hileyi hangi linkten indiriyoruz download link'teki şey hile değil

Üye
8 HİZMET YILI
hocam rica ediyorum şu duvar arkası vurma, ışınlanmayı falan kaldırın. oyunun gerçekten içine etmiş. cidden şu oyundan zevk alıyoruz, onuda batırmayın gözünüzü seveyim. şimdi madem öyle kullanma falan diyecekler ama şöyle bir şey de var.
bazen hilesiz giriyorum çünkü hilenin aimi olsun kontrolü olsun izlenimi olsun çok katkısı oluyor hilesiz girince. onu test etmek ve cidden zevk almak için hilesiz giriyorum ama adam yanıma ışınlanıp, duvardan falan öldürünce cidden anlamı kalmıyor. sadece bizim için değil, hile kullanan & kullanmayan herkes için geçerli. duvardan öldürme falan berbat ediyor. dikkate alır kaldırırsanız sevinirim

Üye
8 HİZMET YILI
duvardan geçme olayını kapatamıyorum? bütün ayarları OFF yapmama rağmen hala duvardan geçiyor büyük binalara çıkamıyorum?

Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
30 fps sabit kalıyo ne yapıcam yeni oldu daha önce yoktu

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Last night it was okay, 81 FPS. but now that wallshot on/off is fixed i only get 22 FPS max :(

Üye
8 HİZMET YILI
Dear XMaze ^^ Please take a look at my post
I think you should type TeleKill & Wall Short out of your Vip Hack to bring justice to ROS ... And for the player not to delete games
I like to use Memoryhack, I use it to hack wall and aimbot, I am very satisfied and think it is safe, not band account ...
Today, I played 100 games, were killed by shooting through walls, made me and thousands of people are very boring games. You are very good at making it, but expect you to remove it from Hack Vip, to be fair to the game.
Thank you

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
8 HİZMET YILI
Hack ile girdiğim zaman Kapat hatası veriyor ve oyundan atıyor dün böyle birşey yoktu sanırım güncelleme geldi hileyi güncellermisiniz teşekkürler

Üye
8 HİZMET YILI
tele öldürmeyi kullanmak çok zordur ve onu kullanırken çok gecikir ... çok fazla bellek kullanıyor

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Oyun güncelleniyor gençler güncellemeden sonra hemen hileyi güncellemek için elimden geleni yapıcam :D

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Oyun güncelleniyor gençler güncellemeden sonra hemen hileyi güncellemek için elimden geleni yapıcam :D
Oyuna hilesiz de giremiyorum ben.Güncellemedendir değil mi ? bildiğin giriş ekranında kalıyor ve hiç açılmıyor

Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle program için teşekkür ederim. Duvardan vurmayı açınca merdivenden üst kata çıkamıyorum içinden geçiyor sizde de oluyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...