Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba Beyler sıkıntı şu hilede herşey oluyor ınject dahil oluyor hile ekranı gelmiyor derct x setupları yükledim olmadı instert'düğmesine bastım çıkmıyor Esc yapıp basıtım olmuyor neredeyese herşeyi yaptım gelmedi sizce sıkıntı nerede

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Kardeş Başka Oyun Oynarkerken Olmuyor Sadece Ruleste Oluyor Buyuk İhtimal Hileden Kaynaklı Olabilir.

Dostum bende Amd kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Gelen minimal sürücüler dediğim gibi üst üste yüklendiklerinden kararsızlık yaratabiliyor seçim senin. DisplayDriverUninstaller indirip temiz kurulum yapabilirsin en baştan. En fazla 2 dakikanı alır.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Dostum bende Amd kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Gelen minimal sürücüler dediğim gibi üst üste yüklendiklerinden kararsızlık yaratabiliyor seçim senin. DisplayDriverUninstaller indirip temiz kurulum yapabilirsin en baştan. En fazla 2 dakikanı alır.
Eyv Deniyicm

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler hileyi indirdim eskiden kullanıyodum şimdi istenen hizmeti tamamlamak için yeterli sistem kaynağı yok diyor ne yapmalıyım ?

Üye
8 HİZMET YILI
wallshot la malesef hack çok olduğu için zevki çıkmıyor wallshotı açmasanız daha iyi olur

Üye
8 HİZMET YILI
ads onay ney ya kaldırın sunuda rahat rahat açılsın bekliyorum açılmıyor

Ederinden fazla değer, Soytarıyı Kral eder :)
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
3 defa ban yedim ve bu tellekill yüzünden tele killi kullanmadığım zaman ban atmıyor 1 2 saat sonra ban atıyor 24 saatlik ileriki güncellemelerde düzeltirseniz sevinirim.

Üye
8 HİZMET YILI
AYAR ÖNERİSİ OLAN VARSA ÇOK SEVİNİRİM.AİM İÇİN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...