Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Nice work Good Job! But i like the most 1.2 because 1.3 fonts are not good and some settings didnt function well

Work SMART
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
How to use telekill in both versions? in my case it keeps teleporting back and forth and i cant shoot my enemy thanks for the help.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Telekill kaldırılmalı bence hem ban riskini arttırıyor hemde sona falan kaldığımızda adamlar telekill ile öldürüyor...

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Hocam aim süper olmuş ya eline sağlık :D Sadece hızlı koşma çalışmıyor sanırım

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
beyler bazı hileler calısmıyor parasut speed ve silah verme düzeltirmisiniz

Üye
8 HİZMET YILI
1.2 sorunsuz ama 1.3 de 2x hız, hızlı paraşüt calısmıyor . item listesinden seçtiklerin gözükmüyor yine hepsi gözüküyor

Üye
8 HİZMET YILI
duvardan geçme ve duvardan vurma kapatılsın hilede varsa lütfen yahu barik hilesiniz çok beli etmeyin ya abaryıonuz bazen ha bu aradaa aim 24 saat ban atıyor nedense açınca çözemedim 2 defa 24 saat ban yedim inanılmaz

Üye
8 HİZMET YILI
System 1 dedikten sonra siteye giriş bekleniyor diyor ordan sonra nabacaz ?

Üye
8 HİZMET YILI
sanırım bu hilenin kullanıllanıldığını çözmüşler.yeni bir hesapla son 1 adam kalıncaya kadar saklanıp son adamı öldürüp 1.oluyordum ban yedim. 15-20 kill alsam neyse sürekli gazda ilerleyip son 1 kişi olunca çıkıp adamı kesiyorum. nasıl ban yiyorum. duvardan geçmiyorum 2x zıplama kullanmıyorumm. tek yaptığım adamlardan uzak durmak. her el 1 kişi reportlasa diyelim bu ban sebebi olamaz herhalde.hile kullanmayan adam da reportlanabilir.

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
-BİLGİ-
Arkadaşlar altta belirtilen item listesinde ITEM ESP adlı özelliğin hangi itemleri gösterip gösterilmeyeceğini size sorup öyle sunmak istemiş,ortada size kask,yelek,silah,mermi verilme durumu yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...