Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Beyler Tele kil kullanınca ban yiyoruz 0 hesap açıyorum ilk oyunda 15 dk 20 dk gibi bir süre sonra hesap otomatik olarak 24 saat ban yiyor 1.2 böyle bir sorun yoktu oyun korunması tele kili farkediyor haberiniz olsun olmadı deneyin anlarsınız

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bende şimdi ban yedim 24 Saatlik, Telekil vs Kullanmadım Sadece Aimbot ve Esp açıktı. Telekil olmadan da ban atıyormuş demek ki

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar bence ban yememek için Telekill açmayın Hile yapımcıların Telekill sorununu çözeceğine canı gönülden inanıyorum şimdilik aimbot espli oynayın bence bende öyle yapıcam yorumları okuduğum için açmayacağım

Üye
8 HİZMET YILI
gencler 07.03.2018 güncellemsinde console insertle acamıyorum yani hileyi ekrana getiremiyorum başka bir tuşdamı acaba

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bence ban yememek için Telekill açmayın Hile yapımcıların Telekill sorununu çözeceğine canı gönülden inanıyorum şimdilik aimbot espli oynayın bence bende öyle yapıcam yorumları okuduğum için açmayacağım

Bendede adama ateş ettiğim zaman adamın kafasına ışınlanıyor telekill açık olduğu için mi acaba bi bilgisi olan varmı ?

Üye
8 HİZMET YILI
çalışmıyor ki şimdi indirdim denedim

Üye
8 HİZMET YILI
Ya bende Virüs algılandı hatası geldi Ne yapabilirim indiremiyorum off

Challenger Tier 1
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
seems like there is a bug that when you click "TAB" the Environment will become blue, or much like your in the underground seeing all enemys

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...