Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
statues not verified yazdığı halde hileye tıklıyorum sistem 1 açılmıyor

Üye
8 HİZMET YILI
Kardeş dosyalarda virüs olmasının sebebi nedir yükleyeceğim trojan vrebs worm tarzı virüsler yüzünden yükleyemiyorum ayıp ettiniz :(

Üye
8 HİZMET YILI
YENİ GÜNCELLEMEDEN BERİ OYUN DELİ GİBİ KASIYO DAHA DÜN ON NUMARA OYNUYODUM BUGÜN OYNAMAYACAK ŞEKİLDE KASIYOR

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Kardeş dosyalarda virüs olmasının sebebi nedir yükleyeceğim trojan vrebs worm tarzı virüsler yüzünden yükleyemiyorum ayıp ettiniz :(

Hilede virüs yok kardeşim, araştırsaydın detaylı bilgiye sahip olurdun. gözüken virüsler değil hilenin korumalarından dolayı virüs programlarının hatalı sonuçları. kullanıp kullanmamak tamamen keyfi. 3-5 günlük bi site değil burası boş yapma işine bak

Üye
8 HİZMET YILI
Hilede virüs yok kardeşim, araştırsaydın detaylı bilgiye sahip olurdun. gözüken virüsler değil hilenin korumalarından dolayı virüs programlarının hatalı sonuçları. kullanıp kullanmamak tamamen keyfi. 3-5 günlük bi site değil burası boş yapma işine bak
neyse kardeşim hileyi indiriyorum sana güvenip eyvallah

Üye
9 HİZMET YILI
Eğer arka planda çalışan zararlı yazılımlar yok ise şu sorularıma cevap verir misinin;
  1. mFlindBlender programını ne amaçla kullanıyorsunuz ?
  2. Virüs programları, neden trojan olduğunu söylüyor. Hack tool olduğunu neden söylemiyor ?
  3. 1. soruya cevabınız var ise, bunu kanıtlar mısınız.

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Eğer arka planda çalışan zararlı yazılımlar yok ise şu sorularıma cevap verir misinin;
  2. Virüs programları, neden trojan olduğunu söylüyor. Hack tool olduğunu neden söylemiyor ?
  3. 1. soruya cevabınız var ise, bunu kanıtlar mısınız.

Bilgisayarına vmprotect indir, virüssüz bir exe dosyasını veya dll dosyasını vmprotect ile korumaya al. sonra virüstotale yükle sonuçları karşılaştır. sonra boş yapmayı bırakırsın belki

Süper Üye
8 HİZMET YILI
@'XMaze^^ Usta şu oyuna, silah spawnlama gibi şeyler yapılması mümkünmü pek anlamam ama bi sorayım dedim. Olunabilirliği varmı ve ilerisi için düşünülebilirmi ?

Üye
9 HİZMET YILI
Bilgisayarına vmprotect indir, virüssüz bir exe dosyasını veya dll dosyasını vmprotect ile korumaya al. sonra virüstotale yükle sonuçları karşılaştır. sonra boş yapmayı bırakırsın belki
Ben sorularıma cevap bekliyorum. 1. soruyu tekrarlıyorum;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...