Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Üye
8 HİZMET YILI
why not working the memory hackers we have system 1 who want teach me to solve my problem please help me please

I want to cheat in rules of survival but we have system 1

my pc is not my own

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
8 HİZMET YILI
Kardeş dosyalarda virüs olmasının sebebi nedir yükleyeceğim trojan vrebs worm tarzı virüsler yüzünden yükleyemiyorum ayıp ettiniz :(
aslımnda virüs yok sadece bazı koruma prog. viris olarak algılıyor eger win7 ise koruma prog. kapat win 8/8.1/win10 ise defender programkarını kapat öyle yukle olacaktır ;)

Süper Üye
8 HİZMET YILI
çok önceden hile kullanıyordum.bir gün geçti oyuna girmeye çalışıyorum oyun hesabının şifresi değişmiş bi bakıyorum facebook hesabı da gitmiş. burdanda hile indirdim bir kere bilgisiyar kafayı yedi antivirüs programı ile tarattım bilgisiyarın %50 si virüs dolu

Bana kalırsa sen virüsü başka yerden yemişsin, burada paylaşım yapan insanların hiçbiri o dediğini yapacak kadar alçak insanlardan değil.

Üye
9 HİZMET YILI
Soruma hala cevap alamadım;
  1. Neden mfileblender programını kullanıyorsunuz ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
abi 1.2 daha stabil çalısıyor du ya 1.3 daha sıkıntılı ve kasma sorunu var

Üye
8 HİZMET YILI
su rulesın hılesını sıstem 1 olarak bı ben mı yapamadım yazılar yesıl oluyor ama bı turlu aktıf olmuyor yenıden basa atıyor aynı seylerı tekrarlatıyor bı yardımcı olursanız sevınırım .

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Beyler hile Fix Yemistir lütfen acmayın actırmayın bu durum cozulene kadar bekleyin sabırlı yenisi gelir illaha .

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
salaklar dosyanın virüs lü olduğunu biliyorsunuz.Niye hela indiriyorsunuz.Adam belki oyun hesabınızı çalmaya çalışıyor.Belkide bilgisiyarınızı hacklemeye çalışıyor

çok önceden hile kullanıyordum.bir gün geçti oyuna girmeye çalışıyorum oyun hesabının şifresi değişmiş bi bakıyorum facebook hesabı da gitmiş. burdanda hile indirdim bir kere bilgisiyar kafayı yedi antivirüs programı ile tarattım bilgisiyarın %50 si virüs dolu
trojen var indirmeyin
merhaba volkan hesaplarınızın çalınmasında hiç bir şekilde memoryhackers sorumlu olamaz çünkü yapılan hilelerde trojen rat gibi zararli virüsler olsa bu site 3 seneden fazla bu şekilde 600 bini geçen bir site olmazdı. ve aşağıdaki konuya bakın

https://memoryhackers.org/konular/dword-hilelerinde-trojan-keylogger-var-mi.37903/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...