Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Bende ciddi sıkıntılar oluştu.Aimbotu açınca mermi hiçbir şekilde işlemiyor.
Telekill ile adama ışınlanıp sıkınca da canı falan gitmiyor 4 kere üst üste öldüm
Bu hataları alan başka kullanıcılar da var mı ?

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Yok hile fixmiş yok hile çalışmıyor yok virüs var. Lütfen s*ktirin gidin çekemiyosanız indirmeyin. Hem virüs deyip hemde kullanmak yakışıyor mu :) Hile mis gibi %100 çalışıyor

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Telekill ile adama ışınlanıp sıkınca da canı falan gitmiyor 4 kere üst üste öldüm

Öyle sıkıntılar ile karşılaşmadım hiç. Aimbot'u açınca da merminin gitmemesi garip geldi.

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
İlk oynadığım oyun ilk 10'a girdim. Telekill ve jump hariç hepsi çalışıyor. Onları ban yeme riski yüzünden kullanmadım lakin aimbot esp vs. herşey sıkıntısız çalışmakta.

(Yanlış anlaşılmasın jump ve telekill'de çalışıyor)

Süper Üye
8 HİZMET YILI
İlk oynadığım oyun ilk 10'a girdim. Telekill ve jump hariç hepsi çalışıyor. Onları ban yeme riski yüzünden kullanmadım lakin aimbot esp vs. herşey sıkıntısız çalışmakta.

Bundan önceki hileyi duvardan vurmanın da dahil olduğu çok kez kullandım neredeyse aktif etmediğim özellik yoktu. bir maçta kafadan 15 kişiyi aldım. specte 10 kiş izliyordu beni muhakkak ki reportlamak için ona rağmen yardıra yardıra gitmeme rağmen daha birşey olduğu yok. 24 saatlik banlanma mevzusu bugdan kaynaklı diyorlar ama daha denk gelmedi bana.

Süper Üye
8 HİZMET YILI
İtem listesi ne işe yarıyor

Sizin seçiminize göre oyun içerisindeki itemleri gösteriyor. Örneğin SVD bulmak istiyorsanız, item listesi üzerinden SVD yi seçtiğinizde, size nerede SVD varsa name esp olarak gösterir. Bu sayede çok rahat bir şekilde seçtiğiniz itemleri daha rahat ve kolay bulabilirsiniz.

Üye
8 HİZMET YILI
Abi ben herşeyi ayarlıyorum fakat Oyuna girerken Başlıyınca Sanki mouse birisi çeviriyomuş gibi deli gibi dönüyor oyunda macro var sanki Hıpızlı dönüyor Oyun kendi etrafında 5 6 kere cıktım Ne yapmam lazım ya Onu durdurmak Güzel bi oyun oynamak icin

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Abi ben herşeyi ayarlıyorum fakat Oyuna girerken Başlıyınca Sanki mouse birisi çeviriyomuş gibi deli gibi dönüyor oyunda macro var sanki Hıpızlı dönüyor Oyun kendi etrafında 5 6 kere cıktım Ne yapmam lazım ya Onu durdurmak Güzel bi oyun oynamak icin
oyunun karakter sensivitiy ayarlarını düsürünüz

oyunun mermi işleme mesafesi var belli bir uzaklıktan sonra mermiler işlemiyor ona dikkat ederseniz herhangi bir sıkıntı cıkmaz

telekill biraz sıkıntılı aynen
telekilli saglıklı kulanmak için çömelip yere bakarak kulanın herhangi bir sorun vb sıkıntı cıkarmıyacaktır

Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
24 saat ban yiyen arkadaslar bu ban hile yüzünden atılmıyor oyunun kendi oto ban sistemi var ve bu sistem sizin yediğiniz report sayısına bakarak ban işlemi uyguluyor

sorunu olan arkadaşlar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
discord sunucumuza gelerek yardım alabilirler

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
beyler şu wallshotı yeniden koyun şu hileye herkes kullanıyor keklik gibi avlıyorlar bizi sonra

Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
tellekil kulanılıyor walshotla alakası yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...