güvenlik duvarlarını kapatın sorununuz devam ederse discord sunucumuza gelerek yardım alabilirsinizAdmin hileyi açabileceğim ekran gelmiyor nasıl yaprım
aynı sorunu bende yaşıyorum herşeyi denedim fakat düzelmediVirüs Programı Kapalı Olduğu Halde Dosyayı indirdiğimde dosya biçimi tanınmıyor veya hasarlı diyor bunu nasıl Çözebilirim?
tarayıcınızın ayarlar kısmından guvenlık seceneğini kaldırın masa üstüne klasör acıp winrarı atın ve sonra sag tıklıyarak buraya cıkart diyin sorununun çözülecektiraynı sorunu bende yaşıyorum herşeyi denedim fakat düzelmedi![]()
oyunu windos xp 3 te acmayı deneyinhata veriypor 5-6 dakika sonra
sizden kaynaklanan bir sorun hilede herhangi bir problem yok güvenlik ayarlarınızın kapalı oldugundan emin olİTEM ESP ÇALISMIYO SIZDE ÇALISIYOMU BU ARADA GUZEL HILE OLMUSSAOL
hile aktif suan kulanılabilir durumdaHocam hile açılcakmı? bekliyoruz tam gaz
oyun ayarlarından karakter sensitivi düsürürseniz sorununuz cözülecektirHile tüm özellikleri ile çalışıyor çalışmayan tek bir özelliği yok. Lakin hocam tek sıkıntı şu aimbot ile 8x scope sniper kullanırken aim saçma sapan yerlere kayıyor. Fov ayarım 65 de distance sonda yardımcı olur musunuz?
oyun ayarlarından karakter sensitivi düsürürseniz sorununuz cözülecektir