Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
xmaze ya bende load %100 olduktan sonra oyunu çalıştırıyorum menü gitmiyo aktif olmuyo hala %100 de oyunu çalıştırın diyor 2 kere loaderi yeniden yükledim bi yardım edin ya ?

Üye
8 HİZMET YILI
armanarman knk sende hileyi acarken eski sürüm hatası verdimi

Üye
8 HİZMET YILI

Fov : Ekranın ortasında bir yuvarlak düşünün, heh işte düşmanın kafası o yuvarlağın içindeyse kilitlenir, 60 yaparsanız o yuvarlak büyür 90 yaparsanız baya bi büyür gene en ideali 60 tır.
Smooth : Oyun içi ayarlardan mouse sensivitye göre ayarlayın eğer aim adamın üstüne tuttuğunuzda yukarıya fırlıyorsa birden smoothunuzu arttırın yada oyun ayarlarından mouse sensivity i düşürün

oyun içi mouse sensiviti ayarı hangisi acaba ben bulamadımda yada programdaki smoot?

Üye
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
lınkıne bastıgımda mıcrosof eksel olarak gelıyo duzeltıgmde ıse hata verıyor

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Ya hile yokken excellent'da oynayan ben hile indirdikten sonra power saving + high fps mode'da bile donmadan durmuyo niye ki? Hilesiz de oynarım da zevkine oynuyorum ben. Kaldırsak kasma geçer mi?

Üye
8 HİZMET YILI
BENDE HACK AÇMIYOR ONAY UYGULAMASI GELMESİ GEREKİRKEN .DLL UIZANTILI DOSYA GELİYOR NASIL HALLEDEBİLİRİM

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Ya hile yokken excellent'da oynayan ben hile indirdikten sonra power saving + high fps mode'da bile donmadan durmuyo niye ki? Hilesiz de oynarım da zevkine oynuyorum ben. Kaldırsak kasma geçer mi?

Üye
8 HİZMET YILI
SİTEYE GİRİS BEKLENİYORDA KALIYORUM BEYLER GİRİŞ YAPTIGIM HALDE SİTEYE O YAZI DEĞİŞMİYOR

Üye
9 HİZMET YILI
Bende hile sorunsuz olarak çalısıyor ama oyunun ortasında veya sonlarında hata vermeden oyunun lobisine atıyor sorunu nasıl cozebilirim ?

Üye
8 HİZMET YILI
I can not approve ads. After nothing has been confirmed, cmd will not shut down even after you have received the key.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...