Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Beyler ben hileyi indirdim ama rulesi indirirken sistem bir sistem 2 çıkıyor bu nedir

Üye
8 HİZMET YILI
AİMBOT DA ARTIK METRE GÖSTERİLMİYOR NEDEN YADA BEN MI YAPAMIYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aim bot ayarları konusunda bilgili bir arkadaş bize o değerleri neye göre ayarlayacağımızı, ne işe yaradığını açıklayarak anlatırsa harika olur. Evet bir çok özellik gitmiş ama bunun bir sebebi vardır. Yakın zamanda da bizi aydınlatırlar. Beklemedeyiz, teşekkürler

hocam zaten adam acıklamış aim dediğin olay sol clink alma bu sefer olmuyor :D Casp lock tuşuna bas 60 veya 90 yap fazla acarsan 2 adam olunca sıkıntı oluyor. mesafeyide 1000 yap cek sona casp lock tuşuna basınca direk nişanı kafasına alıyor. sol clink basarsın artık :D eğer sol clink alırsan aim mal gibi oluyor birazda hassasiyeti düşürün oyunda mis gibi kullanın ben bir defa basıyorum casp lock direk nişanı kafasına alıyor 1 tane sıkıyorum zaten can %15 kalıyor sonra spreyy hile oldugunu anlıyamıyor bile :D cok basit aslında :D burda aim diğer aim sistemi gibi oto kafa cekmiyor adam en iyisini yapmış elli bence mükkemmel

aim hic sabitlemiyorum saga sola kayıyor ayarı varmi

Casp Lock Tuşuna al adamı görünce casp lock bas kafasına nişan alıyor sonra bas tetiğe :D ABİ ADAM KOL GİBİ VIDEO KOYMUŞ AYRICA DÜNYA KADAR VIDEO VAR 2 DK AYIRIN İZLEYİN :D

ayrıca adam burda emek veriyor sizden 5 krş para talep etmiyor. sadece reklama tıklamanızı istiyor.
yorumlara bakıyorum sacma salak şeyler teşekkür edin acılmama sorunu varsa onları yazın adam boy boy vıdeo koymuş ayrıca o kadar yazmış acıklamış hameş eşşeği olmak lazım dediklerini anlamamak için yada mal oğlu mal biraz saygı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
8 HİZMET YILI
MENU GOZUKMUYOR VE MENU ICIN GEREKEN KURULUMU INDIRDIM AMA GUNCELLESTIRILMİŞ DIYOR HATA VERIYOR NE YAPMAM GEREKIYOR MENU YOK BENDE SUAN

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
AYRICA ADAM BURDA EMEK VERİYOR SİZDEN 5 KRŞ PARA TALEP ETMİYOR. SADECE REKLAMA TIKLAMANIZI İSTİYOR.
YORUMLARA BAKIYORUM SACMA SALAK ŞEYLER TEŞEKKÜR EDİN ACILMAMA SORUNU VARSA ONLARI YAZIN ADAM BOY BOY VIDEO KOYMUŞ AYRICA O KADAR YAZMIŞ ACIKLAMIŞ HAMEŞ EŞŞEĞİ OLMAK LAZIM DEDİKLERİNİ ANLAMAMAK İÇİN YADA MAL OĞLU MAL BİRAZ SAYGI.

HAKLISIN DOSTUM :)

Üye
8 HİZMET YILI
WİNDOWS 10 DA MENÜ İÇİN ATILAN DOWLAND AÇILMIYOR WİNDOWS 10 OLMASI LAZIMMIŞ :(

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sayın üst düzey adminler , acil yardım güncelleme geldi hile fix yedi...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
8 HİZMET YILI
members be patient with this, the staffs are doing their best to update the hack, all of us are waiting for their update, dont be rude to them , this hack with vip features are free of charge, so dont be agitated about it just wait for it when it would be return to its normal features again,
LongLive for the staffs/creators.

Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "muratcanozdemir, post: 695796, member: 594020"] Easily come back if you wish to return to your old version! [/ QUOTE]
hope they do.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Videodaki özelliklerin hepsi yok geçici olarakmı kaldırdınız acaba videodaki 1.3 versiyon indirilen 1.4 alttaki eşya ekleme filan bunda yokda

Üye
8 HİZMET YILI
telekili açıyorum adama ışınlanıyor ama mausu aşşağa doğru çekip adama nişan almaya çalıştığımda inmiyor direk yukarı kalkıyor yardımcı olabilir misiniz nasıl ayarlamam gerek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...