Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
'XMaze^^ Sen başka Hack kodlaya bilirmisin Mesela zulu wolftü yoksa sadece Rosmu kodluyon bide Kodlamayı nerden örendin söylersen sevinirim bide kodlama örenmek zormu ben cumartesi pazar full pc başındayım bu süreçte 2 gün boyunca pc başında kodlama örene bilirmiyim ve İngilizcem çok zayıf Cevap:Bekleniyor

Üye
8 HİZMET YILI
'XMaze^^ Sen başka Hack kodlaya bilirmisin Mesela zulu wolftü yoksa sadece Rosmu kodluyon bide Kodlamayı nerden örendin söylersen sevinirim bide kodlama örenmek zormu ben cumartesi pazar full pc başındayım bu süreçte 2 gün boyunca pc başında kodlama örene bilirmiyim ve İngilizcem çok zayıf Cevap:Bekleniyor
illa her kodlama bilen ingilizce bilicek diye bir kural yok , ama ingilizce bilmen avantaj tabiki .ingilizceden kasıt terimler ingilizce olduğu için türkçesini bilmen gerek sana ingilizce konuş denmiyor kodlama yaparken sadece ne yazdığını bilmen gerekli.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
@Heroglif Genel olarak hileler yapılırken c++ kullanılıyor öncelikle c++ bilmen gerek ve ingilizcenin tabiki iyi olması gerekiyor kodlamayı youtube de birsürü kaynak var ordan öğrenebilirsin veya udemy den kurslar var paralı onlardan alabilirsin ve hile kodlamak için sadece c++ bilmek yetmez ayriyetten oyunun pointer'leri dedigimiz belirli oyun açıkları ve kodlarınıda tespit etmen gerek mesela yürüme hızını ayarlamak için pointer bulman gerek c++ bilmiyorum ben ama bilgim var ben java ve c# biliyorum

Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar reklamı onaylayamıyorum oturumun kontrol ediliyor diyor sürekli bir bilgisi olan var mı ?

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Helal Olsun Bos una Türkiyenin eniyi Forumu Degil
İyiForumlar Yararlı Konu

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar reklamı onaylayamıyorum oturumun kontrol ediliyor diyor sürekli bir bilgisi olan var mı ?
kardeşim eklam onayından sonra olmuyorsa key kod adc onay ve diğer dosyayı sil bir daha dene ve opera kullanıyorsan onayı chrome dan yap daha sağlıklı opera reklam engelleme falan arada sorun çıkarıyor adblocker varsa da kapat

Üye
9 HİZMET YILI
kardeşim eklam onayından sonra olmuyorsa key kod adc onay ve diğer dosyayı sil bir daha dene ve opera kullanıyorsan onayı chrome dan yap daha sağlıklı opera onay sistemi engelleme falan arada sorun çıkarıyor adblocker varsa da kapat

Dediğin gibi opera kullanıyorum chromeden de denedim lakin olmadı şimdi bir daha deneyeceğim geri dönüşün için teşekkürler.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hocam aimbot ayarlarına ACİLL EL ATILMASI LAZIM ADAMIN KAFASINDAN SAGA SOLA SEKİYOR DÜRBÜN TAKINCADA YUKARILARA ATIYOR....

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...