Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Admin Bey Rules Of Survival da 1.2 Hilesi Geri Gelsin Bu Hilede iyi ancak aimbotu zoom açınca bi tuhaf oluyo genede iyi duzeltirsniz sevinirim :)

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar aim adama kitlenmiyor sürekli havaya felan fırlıyor bir hafta kullandım hiçbir sorun yoktu ama bugün böyle olmaya başladı tüm fov ayarlarını denedim sensitivy düşürdüm hala aynı nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olun

Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba System I System II seçenekleri gelmiyor, Load Tuşuna basıyorum hesap onaylama yapamadığm için aktif edemiyorum. Bilgisi olan

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yeni gelen güncellemeden sonra ros'a tıklıyorum geri atıyor yardımcı olacak ?

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
reklam onay sayfası gelmiyor hile rardan çıkmıyor veya açılmıyor loaderde sıkıntı var

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler ros oynarken bi anda mavi çizgiler geliyor ve oyun kasmaya başlıyor onceden 100 fps alıyorken şimdi 6 fps alıyorum mavi çizgiler gelmese mükemmel mavi çizgi sorununu çözermisiniz ?

MutemadiyenYT
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hile güzel eyvallahta aga, hilede arada tab basınca yada esc ayrıyetten oyun bitince yada aniden donup atıyor buna bi care bulsak hile bugami giriyor anlamıyom

Üye
8 HİZMET YILI
YA ABİ HİLEYİ AÇIYORUM CHETS DEN BASTIGIMDA HİLEYİ KAPATIYOR VE BURASI AÇILIYOR ACİL YARDIM

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hilede aim kafayı yiyior neden yere filan nişan alıyor tam adama dogru geliyor sonra havaya kalkıyor

Üye
8 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR AİM BOT DELİ GİBİ SAĞA SLA KAÇIYOR NOLUR CEVAP YAZIN NASIL DÜZELTEBİLİRİM

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Maze Telekill Ne Zaman Gelecek Aimbotu Kayan Arkadaşlar Fovu 60 yapın

Üye
8 HİZMET YILI
Bu hile ile ilgili oyun bug'u mudur bilemiyorum ama paraşütle inerken geriye falan atıyor sonra havada asılı kalıyorum inemiyorum , ne yapmam gerekli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...