Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
rosu açiyorum hileyi acinca oyun kapaniyor ? birde telekill özelliği yeniden geldi mi ?

Üye
8 HİZMET YILI
şu aimbot ayarini biri söyleyebilir mi adama ateş ederken aim yere yada havaya bakiyor ya

Üye
10 HİZMET YILI
beyler indir.htm diye bi dosya iniyo. Basınca da sayfaya geri atıyo ama reCAPTHCA hata verio. Yani açamadım. Napçam bi destek olun.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Hesap bir kaç kere banlandı 2 MAÇ ATTIM HESAP BANLANDI HİLE CABUK YAKALANIYOR OYUNA GİRMEDİĞİM HESAP BİLE BANLANMIŞ SAÇMALIĞA BAK :( :(

Son düzenleme:
#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Hesap bir kaç kere banlandı 2 MAÇ ATTIM HESAP BANLANDI HİLE CABUK YAKALANIYOR OYUNA GİRMEDİĞİM HESAP BİLE BANLANMIŞ SAÇMALIĞA BAK :( :(

bende ne hikmetse 12 maç felan hilecilerle squad attım hiçbirimiz ban yemedik mevzuya bak nabıyonuzda bu hileyle ban yemeyi beceriyonuz banada söyleyin

Üye
8 HİZMET YILI
reis aim de sorun var benim aim i aktif ediyom ateş edince sağa sola atıyo croshair imi cözüm ?

Süper Üye
8 HİZMET YILI
10 Kişi İzlerken İzleme Aim Telekill Kullanırlarsa :D :D :D

Vallaha, 15 kişi beni izlerken duvarlardan geçiyordum resmen o dediğin telekill de kullandım halen daha hesap açık hiçbir sorun yaşamıyorum. Hani bile bile riski göze aldım birşey olduğu yok gerçekten büyük bir başarı bu yasaklanma olayı bu oyunda.

Üye
8 HİZMET YILI
sunucuyla baglanti kurulamadi luften daha sonra tekrar deneyin how to fix this error?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...