Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bende ne hikmetse 12 maç felan hilecilerle squad attım hiçbirimiz ban yemedik mevzuya bak nabıyonuzda bu hileyle ban yemeyi beceriyonuz banada söyleyin
peki siz nasıl kullanı
bende ne hikmetse 12 maç felan hilecilerle squad attım hiçbirimiz ban yemedik mevzuya bak nabıyonuzda bu hileyle ban yemeyi beceriyonuz banada söyleyin
Hocam birşey rica edebilir miyim hileye camps ekler misin adamda acık hedef olunca yeşil oluyordu değilse kırmızı . :)

Süper Üye
8 HİZMET YILI
peki siz nasıl kullanı

Hocam birşey rica edebilir miyim hileye camps ekler misin adamda acık hedef olunca yeşil oluyordu değilse kırmızı . :)

Ondada sıkıntı yaşıyorduk işte adam gibi çalışmıyordu, adam sanamı dönük yoksa başka bir tarafamı bakıyor anlayamıyordun. Sıkıntıydı açıkçası. Esp gayet güzel çalışıyor

Üye
8 HİZMET YILI
ขอบคุณมากครับขอบคุณน้ำท่วม

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
peki siz nasıl kullanı

Discord Adresimiz :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sorun ve hatalar teknik destek i için destek-sadece-türkler bölümüne yazın arkadaşlar çözer

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
GRAND MASTER HESAPTA OYNUYORDUM SON 4 KALDIM ARKAMDAN GELENİ VURDUM 2 KİŞİ KALDIK . 2 KİŞİ İZLEMEYE BAŞLADI . AİMLE HEAT SHOT ATTİM ADAMA 35 CANI KALDI TABANCAYLA ÜZERİNE GİDERKEN BAN YEDİM . telekill yok hız yok o yok bu yok ban yiyordum akil mantık işimi ?

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bring more security from an antiband file. I have no knowledge of programming. And do you bring from there for free .. can't yourguish the Rules of Survival for a proper Antibandprogram

Üye
8 HİZMET YILI
ben hileyi indirdikten sonra her şeyi yapıyorum ros a basıyorum açılınca sistem 1 sistem 2 diyor tıkladıgımda hiç bir şey olmuyor çozebilen varsa lutfen yazsın

Üye
8 HİZMET YILI
Benim Windows 8.1 Ve Rules Of Survivalda Hİleyi acınca Mavi Şeyler gidip geliyor ve bazı kişilerdede oluyormss Chata felan yazıyorlar

Üye
8 HİZMET YILI
Helal olsun her gün güncel hile geliyor hilelerin devamını bekliyoruz teşekkür ediyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...