Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar, 3 gün öncesine kadar oyunu gayet güzel bir şekilde oynuyordum. Şimdi hileyi oyunda aktif ediyorum ve oyun içinde bir yere bakınca veya mouse'i döndürünce çizgiler çıkıyor. Buna bir çözüm bulabilir misiniz?

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, manifestonuzu okudum gayet makul fakat sitenizde cheatlerini paylaştığınız rules of survival oyunu bir pay2win oyun değil. Oyuna sadece yeni skin almak için para yatırılıyor ve alınan skinler ile oyuncular herhangi bir avantaj elde etmiyorlar..

Cheat yapan oyuncular yüzünden Avrupa serveri oyun oynanamaz hale geldi. Amerika ve Asya serverleri nisbeten temiz ama oralarda da nitelikli türk oyuncu bulmak mümkün olmuyor. Düzenleyip paylaştığınız cheat kodları serverları kirletmekten ve iyi oyuncuları bezdirmekten başka bir işleve hizmet etmiyor.. Beceriksiz adamların mental mastürbasyonu için oluşturular kodlar için harcadığınız emeğe ve nitelikli oyuncuların emeklerine yazık. Lütfen Bu oyunun cheat kodlarını sisteminizden kaldırın. Teşekkür ederim, çalışmalarınızda başarılar..

Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "itsmedenz, post: 697844, member: 658755"] BRING BACK TELE KILL. DO NOT BE HYPOCRITE. [/ QUOTE]
dude it was there few hours back but i can't find telekill option now, is it removed?

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Deniz kaldırmayı tekrar ekliyebilirmisin sana zahmet

Üye
8 HİZMET YILI
Abi bune ya Telekill Koyun abi Ben Aimle vuramıyorumki Duo Giriyorum adamlar öldürüyor 2 aim olunca lütfen ya telekill olsun

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler durmadan 24 saat ban yiyoruz bu neden kaynaklanıyor eğer bu reporttan filan dolayıysa bu oyunun bence saçmalığı hilesiz oynayan adamlar bile 24 saat ban yer bunun için önerceğiniz bişi varmı aimbot ayaları filan bunun çözümü filan yokmu ?

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sorunu olan arkadaşlar discord sunucumuza gelip yardım alabilirler

Üye
8 HİZMET YILI
what po

hi

Ibeen verefied yesterday waiting for so many hours,,and then this today again :(
skweax.jpg
Discord Our address
:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
for problems and errors in the support-help section solves friends

how to fix after 2 matches it will force close.
cheating games can come and ask
Discord Our address
:

someone plese tell me how to make it work. it cant verify
Do this while logged on

Discord Our address
:
for problems and errors in the support-help section solvesfriends

Üye
8 HİZMET YILI
Give back telekill please

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...