Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
Griffin Premium
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
baskanlar acıyoerum hackı ancak 1 ve 2 secenek cıkıyor nete baglanıp yukleme yapmıyor sonradan boyle oldu sıteye baglanmıyor neden sorun ne cozum nasıl
reklam yapmanız gerekmekte nasıl yapacagınızı bilmiyorsanız bu konuyla ilgili videolar izleyebilirsiniz hata alıyorsanız discord sunucumuza gelip yardım alabilirsiniz

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Ross ban sistemi hakkında bilgisi olan var mı ?

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sorunu olan arkadaşlar discord sunucumuza gelip yardım alabilirler
YARIN OLACAK GÜNCELLEME HAKKINDA ACIKLAMA YAPILACAK Mİ

YAV OYUNDAN ATMİYORDU HİLE ATMAYA BAŞLADI .

bu sorunun farkındayım en kısa sürede düzelticem

bazen onay sistemi kapatılıyor böyle olduğunda hileyi seçip yükleye basın daha sonrada oyuna girin

HİLE ACILIYOR AKTİF OLUYOR LAKİN OYUNA BAŞLARKEN GERİ SAYIMI BİTTİKTEN SONRA OYUN OTOMATİK OLARKA KENDİNİ KAPATİYOR .

Üye
8 HİZMET YILI
HEy MEn So gonna Be the cheat men Pls Help me

Becuas not avirifie
d

because Of love

Üye
8 HİZMET YILI
<Warning!!!!!> Move speed off but still running fast. Make repairs to avoid getting banned

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
8 HİZMET YILI
In my computer not working ? so long iam wait 30 minute not finish progam -,-

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar, sürekli 24 saat ban yiyorum. Bu yüzden gerçekten sıkıldım. Hızlı paraşüt hızlı koşma yükseğe zıplama falan hersey kapalı. aim desen hiç kullanmıyorum(hilelilere kullanıyorum). Bana yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım ban yememek için

Üye
8 HİZMET YILI
Tôi đã bị giết bởi telekill !! Nơi telekill 'XMaze ^^ ??

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar, sürekli 24 saat ban yiyorum. Bu yüzden gerçekten sıkıldım. Hızlı paraşüt hızlı koşma yükseğe zıplama falan hersey kapalı. aim desen hiç kullanmıyorum(hilelilere kullanıyorum). Bana yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım ban yememek için
Ban yememek için herhangi bir anti-ban geliştirdiklerini sanmıyorum ama bir bypass ile işin hallolabilir

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Oyun bakıma alındığı için oyun açıldığında hile güncellenecektir, Öğlen saatlerine kadar hile güncellenip tekrar konu açılacaktır!

////

Game has been updating / Mainternance for 2 hour. Cheat update will be done after game re-open.

Üye
8 HİZMET YILI
Oyun bakıma alındığı için oyun açıldığında hile güncellenecektir, Öğlen saatlerine kadar hile güncellenip tekrar konu açılacaktır!

////

Game has been updating / Mainternance for 2 hour. Cheat update will be done after game re-open.
Please fix the running speed. Move speed > off but it still runs faster than normal

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Oyun daha güncellenmedi sanırım bir sorun var girerken internet hatası veriyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...