Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
hackı actıktan sonra load bastıgımda bu cıkıyor memoryU system 1 system 2 ve hack aktıf hale gecmıyor bu olay 24 saat ban yedıkten sonra oldu cözümü nedir lütfen yardımcı olun

Üye
8 HİZMET YILI
sistem 1 2 olayı var nasıl halloluyor bu şimdi ? bunun çözümünü yazmamışsınız abi

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kardeşim eline emeğine sağlık yalnız oyun bittikten sonra ana menüye gelirken windows hatası verip oyun kapanıyor. bilgin olsun... birde siteye giriş yavaş ve hata veriyor sıklıkla *An unexpected error occurred. Please try again later.* hatası alıyorum şuan yorum yaparken de ...

Üye
8 HİZMET YILI
h
kardeşim eline emeğine sağlık yalnız oyun bittikten sonra ana menüye gelirken windows hatası verip oyun kapanıyor. bilgin olsun... birde siteye giriş yavaş ve hata veriyor sıklıkla *An unexpected error occurred. Please try again later.* hatası alıyorum şuan yorum yaparken de ...
hileyi kullanabiliyormusun

Üye
9 HİZMET YILI
Sistem 1 i seçiyorum siteden reklam geçmeyi felan herşeyi yapıyorum fakat olmuyor ?

Üye
8 HİZMET YILI
Güncellendi Yazısını Görünce Tekrar İndirip Kullanmaya Başladım Oyun İçinde Veya Oyun Sonu Atma Problemi Var Güncel Versiyonun Şimdiye Kadar Tecrübe Ettiğim Bu Yönde.

Üye
8 HİZMET YILI
Elinize Emeğinize Sağlık Siz Herkese Yardımcı Oluyorsunuz Zengin Fakir Ayrımı Yapmıyorsunuz (Seviliyosunuz) (Memory) (ailesi)​

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...