ben ölünce oyun çöküyo
Hile gayet sorunsuz çalışıyor kardeşim modemini yeniden başlat bilgisayarına reset at tekrar dene.bu hileye bakacak var mi çalişmiyorda
oyundan atıyor aq
Sınırsız mermi yokmu şu oyunda onuda yapın no recoil mermi sıkıntısı ve şarjör sıkıntısı çekmeyelim
Elbette vardır. Neden diye soracaksan , Her şeyin üzerinden atlıyoruz , wall hack var , crosshair var , headshot var vs vs.. bunlar varsa o da tabiki vardır.Şuanlık hilede yok, eklenme gibi bir ihtimali varsa iyi olur tabi.
indirme linkine tıkla açılan sayfada sayacın bitmesini bekle ardından CREATE DOWLOAD LİNK YAZAN yerin altındaki tiki kaldır ve tıkla hemen inerbeyler indirme linkinde problemmi var indiremiyorum error veriyo
Elbette vardır. Neden diye soracaksan , Her şeyin üzerinden atlıyoruz , wall hack var , crosshair var , headshot var vs vs.. bunlar varsa o da tabiki vardır.
Çok alakasız yerlerden adamın kafasına tek atarsan gene şüphelenir. Ara sıra head atın. Çogunlukla body tarayın banlanmazsınız.ben sadece izleme ilesini acıyorum yine ban yiyorum anlamadım
Nikom saol kardeşim
Knk bu hile telefonda çalışır mı ben indirmeye çalışıyom error 521 hatası veriyor siteye giremiyorum
win rar falan indirVirüs Programı Kapalı Olduğu Halde Dosyayı indirdiğimde dosya biçimi tanınmıyor veya hasarlı diyor bunu nasıl Çözebilirim?