Üye
Onaylandı diyor ama load yapmıyor yardım.
Can you deactive your proxy ?Error 245.118.121.44 42.113.244.214key not match. Please fix.
Can you give your full phone number with country code ?249.53.230.42 183.171.93.47183.171.93.47183.171.93.47key not match. some please teach me how to fix? my whatsapp number 0105571101. please contact me
Can you deactive your proxy ?
dostum o kadar sorumsuzlar ki buna bir çözüm bulamadılar yapıyorlar gidiyorlar insanlara çözüm getirmek yerine bazılarında çalışması yetiyor onlar için dün akşam bozuldu sabah yapılmıştı bu oglen tekrar bozuldu tekrar tekrar sistem 1 cıkıyorOnaylandı diyor ama load yapmıyor yardım.
Güzel kardeşim sorunun ney?dostum o kadar sorumsuzlar ki buna bir çözüm bulamadılar yapıyorlar gidiyorlar insanlara çözüm getirmek yerine bazılarında çalışması yetiyor onlar için dün akşam bozuldu sabah yapılmıştı bu oglen tekrar bozuldu tekrar tekrar sistem 1 cıkıyor
i already close still cant active that cheatDo you want me to cancel proxy activity in google crome?
Did you help me fix this? tks proCan you deactive your proxy ?
hileyi onaylıyorum ve onaylamama rağmen tekrar tekrar sistem 1 çıkıyor.bugün yeni loaderı 3 kere tekrar indirdim.dün wolftü hilesi calısmıyordu saat 5-6 gibi gece 11-12 de calısmaya basladı rules hilesi bozuldu.Simdide loaderdaki hic bir hile calısmıyor yani onaylanmıyor tekrar tekrar sistem 1 cıkıyor.Güzel kardeşim sorunun ney?
başka konularda modem res ile ilgili bir şey gördüm bu gerçekten bunun için çözüm mü yoksa başka konuyla ilgili miGüzel kardeşim sorunun ney?
Eğer onayı yapmana rağmen sağ altta onaylanmadı yazıyorsa modemini restle ve işlemleri yeniden yap.başka konularda modem res ile ilgili bir şey gördüm bu gerçekten bunun için çözüm mü yoksa başka konuyla ilgili mi
google chrome varsayılan tarayıcım ve proxy kullanmıyorum teşekkürlerEğer onayı yapmana rağmen sağ altta onaylanmadı yazıyorsa modemini restle ve işlemleri yeniden yap.
Google chromeyi varsayılan tarayıcın yap
Proxy ya da vpn kullanma
Can you stop spamming and restart your modem ??[QUOTE = "resyaya1, post: 700603, member: 716559"] I approve and approve the trick again, but the system is coming back again. Today I downloaded the new loader 3 times again.When the wolftü family did not work at 5-6 at night 11-12 started to work The rule hilesi is broken. At the moment, there is no cheat on the loader, so the system 1 is going out again. [/ QUOTE]
I still cant active that cheat. ket not match wtf. i already 5 times dl new file
i use hotspotCan you stop spamming and restart your modem ??
Do not use any proxy or vpni use hotspot