i'll go sir thanksBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapIf you come to the discord server, the authorities will help you.
i'll go sir thanksBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapIf you come to the discord server, the authorities will help you.
sınırsız mermi çalışmıyor
i tooToo slow to inject sir ..How to fix it sir The memory UI ?![]()
knk sseçtiğin itemleri oyunda görebilionn boşu boşuna koymamışlarrhileyi dün kullandım gözüme çarpan şeyleri söylemek isterim
çalışmayanlar
SINIRSIZ MERMI
HIZLI KOŞMA
ITEM LISTESINDEN NE SECERSEN SEC OYUNA BI FAYDA SAGLAMIYOR SUANLIK BUNLAR TESEKKURLER
discord kullanmıyorum pc kasıyor hiçbirşey indiremiyorum sadece rules var pcdeBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapdiscord adresine gelirseniz arkadaşlar yardımcı oluyorlar.
hızlı koşma çalışıyor alan gelince hemen açıyorum uçuyorum moruqknk sseçtiğin itemleri oyunda görebilionn boşu boşuna koymamışlarr
exactlythe loading is too long for time
Selam.Abi bende çok değişik bi sıkıntı var.dün hileyi sorunsuz kullanıyordum system 1 falan istemiyordu ama bugün system 1 falan çıkınca hiçbirşey anlamadım.system 1'e basınca cmd açılması lazım ama bende cmd açılmıyor ve program yanıt vermiyor.çözümünü biliyorsan bi bakarmısın?