Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "Brian1ee7, post: 708851, member: 636560"] Try only esp box (2D), skeleton, name, item, vehicle, drop and loot. That's the setting I use and I never get a permanent ban in any misc cheats. [/ QUOTE]
Hw about Aimbot sir ? Unlimited Ammo ? its okay to use ?

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
mau tanya apakah sudah ada yg mengalami ban permanan untuk Srver Asia ?

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "AliKing1379, posting: 709051, anggota: 752119"] aimbot pada lingkup 4 dan 8 tidak bekerja memperbaikinya [/ QUOTE]

Work bro

Üye
8 HİZMET YILI
amerika serverında daha ilk maç hızlı paraşüt açtım yere inemeden perma ban

Üye
8 HİZMET YILI
Oyuna Hilesiz Girdiğimde Bir Sıkntı Olmuyor Ama Hileli Girdiğimde Belli Yerlere Bakınca fps 1 e 2 ye düşüyor ve ekranda mavi mavi çizgiler oluşuyor oyn oynanmıyor sebebi nedir nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Kalıcı olarak ban yedim. Hilede Undetected yazıyo Ona güvenip girdim . girer girmez ban yedim hemde sınırsız. grandmaster hesap gitti ne yapacağız. madem hala çözemediniz neden undetected yazıyo beta test yazılı değil
cevap veren yok halen ya aynı sorunu yaşıyoruz

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
I have thinking if they can do it.. How about they will make automatic change email.. For example, the have Email Mixing Like Old account and New Account, If we MIX our Account we will choose what Account will use, for example I will use Old account because my STATS is there and the New Account is only ALternative but R.O.S will detect New Account instead of our OLD account so if they detect cheat automatix Mixing will Work and the new account will Banned instead of our Old Account so our old account will be Safe.. Can they make like that ? I think its so Imposible but I hope next update the it will warning us 24 hours banned so that we know the next is Permanent BANNED

Üye
8 HİZMET YILI
kardeş ban yedi 3 tan e hesap hemde oyun içinde attı ve sadece aim açıkken

Üye
8 HİZMET YILI
o mac değiştirme programınla değiştirince internet bağlantısını kesiyor ayrıca

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
IF YOU GET PERMA BAN CHECK THIS THREAD PLEASE

PERMA BAN YIYENLER AŞŞAĞIDAKİ KONUYA BAKSINLAR

https://memoryhackers.org/konular/memoryhackers-rules-of-survival-hwid-unbanner-tool.50769/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...