Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Ben eskiden beri hileyi kullanıyorum ban yeme olasılığı neredeyse hiç yoktu hiç rastlamadım. fakat oyunun son güncel versiyonunda fakat girdiğimde 3 hesap birden ban yedi kimsenin report etmediği halde. bende oyun neye göre ban atıyor diye ilk önce aimbotu kapattım denedim 4. banı yedim. sonra belki koşma hızı oyunun belirlediği hızdan daha yüksek olduğundan dolayı anlıyor dedim hızı x0 yaptım 5. banı yedim. çoğu şeyi denedim 10. hesabımda banlandı. kısacası programınız açık olması banlanmak için bir sebep. oyuna girip 1-2 yada 3 el hileli oynayabiliyorsunuz fakat ardından ban yiyorsunuz. en fazla 3. eli gördüm ban yedim son güncellemeden sonra. Ama tek bir şey var aklımda onuda şimdi gerçekleştiricem. her ban yediğimde oyundaki botları vurduktan 1 dakika içerisinde gerçekleşiyor. botları vurunca belkide izlemeye alıyor oyunda yapılacakların daha üst seviyesinde bir hareket (hızlı koşma , denizde yürüme, koşarken yerden item alma .. ) olunca ban yiyoruz. onuda şimdi göreceğim

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bu nedir ya abi daha bismillah uçağa bindiğim gibi ban yedim bir bakın şu hileye o kadar da perma yemesin diye uygulamanızı indirip kurdum çalıştırdım yine yedim yine yedim yine yedim yeter artık

Üye
8 HİZMET YILI
Abi 1 gun oynadım ban yedi baska hesapta 7 saat oynadım banlandı biraz daha uzun sure yapsanız iyi olur daha guzel olur

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Yer altına girebilirsiniz nasıl kulanılıyor xmaze

She smiled and she spread her light around herself
Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Nice Job hocam

Kıpraşma Sende Seveceksin !
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Cok fazla hızlı ban yiyoruz

Kıpraşma Sende Seveceksin !
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Hadi Bakim 30 kill ile 1. cilik :) :D :D

Üye
8 HİZMET YILI
When I use aimbot I usually aim for the sky or the ground. How can I fix this problem. Thanks

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
1 kere sınırsız ban yıyen bırdaha burdan hıle acamıyor cunkı oyuna gırdıgı an ucakta ban yıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...