Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Wallshot (duvar arkası vurma) gelecek mi? Bu hileyi çok istiyorum. <3

Üye
8 HİZMET YILI
rules of survival a diamond ve gold arttırma gibi bi seçenek bidaki update gelirmi ? öyle bişey yapabilirmisin

Üye
8 HİZMET YILI
Yaklaşık 2 aydır sıkıntısız oynuyordum TAAKİ düne kadar. Dün oynarken 24 saatlik ban yedim oyundan. ban geçtikten sonra hileli oynamaya da korkuyorum ayrıca sınırsız mermi ve aim çalışmıyor iyi bir güncelleme gelmesini istiyorum.

24 saat ban yediysen gine dene ban yersin ama 24 saat bendede öyle oluyo korkma ücretsiz oyun bişe olmaz :)

Üye
8 HİZMET YILI
Dont use this hack i got banned lol. Its detected im playing for about 10 mins and got dced then... booom! account suspended ROFL

Üye
8 HİZMET YILI
Newbie Here .. Anyone i need help. How to use this HACK / CHEAT Step by Step.. Please Anyone? Thanks a lot :):):):rolleyes::rolleyes:
-LoCo™

Üye
8 HİZMET YILI
bende habire tehdit bulundu yaxdı 11- 15 kere bi yardım bi tuhaf şeyler açıldı virus olabilirmi ?

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Grave modu nasil kullaniyoruz yer altina girmeyi
Z Tuşuna Basarak
rules of survival a diamond ve gold arttırma gibi bi seçenek bidaki update gelirmi ? öyle bişey yapabilirmisin
Malesef Öyle Bir Şey İmkansız
bende habire tehdit bulundu yaxdı 11- 15 kere bi yardım bi tuhaf şeyler açıldı virus olabilirmi ?
Hilede Herhangi Virüs Vs Yoktur Atılan Packten Dolayı Virüs Olarak Algılamakta,Antivirüs Defender Kapatın Öyle Deneyin

Üye
8 HİZMET YILI
The archive is either unknown or damaged, and how to fix this please o_oo_oo_o

someone?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...