Üye
why its says that the misc is disabled? is it permanent disabled or temporary?
krd bendede kapalı hile biraz sorunlu ama sabredersen aksama gelecegi soyleniyorHOCAM MERHABA BENIM EKSTARLAR YERI KAPALI YAZIYOR NEDENİNİN BİLEN VARMI ?
BAN YEMİŞSİN DAHA AÇAMASSIN ŞİMDİ BENDE DE OLDUBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Fotoğrafa baksanıza bi beyler ne yapabilirim açabilir miyim girmiyor ?
adam akıllı cevap verirsen sevinirim bu bi soru yarısı ingilizce diyosun elmas ve altın için gold ve diamond yazdım bu seni ilgilendirmez ! konuyla alakan yoksa yanıtlamaözürlümüsün ne boksun anasını satım hileyi doğru dürüst kullanamıyoruz ban yiyoruz ,gold arttırma update gelirmi yarısı ingilizce yarısı türkçe ne dediğin belli değil biraz mantıklı konuş saçma sapan konuşuyosun füzüli asıl soruların önüne geçiyorsun
bu arada bu cevabı vererek özürlü ve mal durumuna düşen sensinözürlümüsün ne boksun anasını satım hileyi doğru dürüst kullanamıyoruz ban yiyoruz ,gold arttırma update gelirmi yarısı ingilizce yarısı türkçe ne dediğin belli değil biraz mantıklı konuş saçma sapan konuşuyosun füzüli asıl soruların önüne geçiyorsun
:v thôi nghỉ tạm mấy ngày vậyvĩnh viễn hoặc 4 ngày nha :v mà đa số giờ là vĩnh viễn