Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
abi 15 nisan bugün açamadım sunucuyla bağlantı kurulamıyor diyor neden

Üye
8 HİZMET YILI
merhaba. bende windows güvenlik duvarı full kapalı olduğu halde virus tespit edildi diyo ve yüklenmiyo. ancak dün sapasağlam çalışıyodu. lütfen yardım ede bilirmisiniz? ben şuan discorddayım. (saat 20:25) (Tarih 15.04.2018)

Üye
8 HİZMET YILI
İnen dosya NhASobX7dGMhf.exe diye bir virüs. Her yolu denedim dosya boş virüs programını kapattım açtım bişey olmuyor nasıl açacağız bunu yardım.

Üye
8 HİZMET YILI
Onayı geçemiyorum. Siteye girip giriş yapıyorum ancak sarıya dönmüyor

Üye
8 HİZMET YILI
perma ban yedim direk 2 dk içinde grandmaster hesap daha önce hiç ban yememiştim. hile detected olmuş duvardan geçmeyi açmıştım.

Üye
8 HİZMET YILI
I can not open the ROS hack .. everytime when the game patches I can not anymore open the ROS Hack .. It always Says "A problem caused the program to stop working correctly please close the program." This only happened when the ROS game patches.. but if I download another hack it works fine.. then again the game patch and it didn't work again..

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "jeywolf, post: 715629, member: 697731"] other cheats have complete MISC [/ QUOTE]

Its ok no misc because u can see your true killing skill!
I dont use misc, a WallHack & aim vs WallHack & aim & speed & jump but still WallHack & aim wins!
I don't go near water only! :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...