Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "banhquan09, post: 718720, thành viên: 646761"] OMG! VẪN KHÔNG LOADING .... [/ QUOTE]
viet nsm hack vl

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
herkesin 1000 kere loader çalışmıyor demesine gerek yok bence. Arkadaşlar Uğraşıyorlar Yakında Tekrardan Güncel Hile Gelecektir.

Üye
8 HİZMET YILI
bş sorucam bende o 24 saatlik reklam onaylamasını her açtığımda istiyodu pc kapatıp açıldıktan sonra bile sonra ben sildim belki bi hata vardır diye tekrar yükledim bu sefer hiç açılmadı program pc kapat aç yaptım tekrar denedim olmadı sildim tekrar indirmeyi denediğimde sayfa yüklenmedi herhangi bir bilgisi olan (ayrıca sitede anasayfaya gidemiyorum sorun bende mi??)

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
bş sorucam bende o 24 saatlik onay sistemi onaylamasını her açtığımda istiyodu pc kapatıp açıldıktan sonra bile sonra ben sildim belki bi hata vardır diye tekrar yükledim bu sefer hiç açılmadı program pc kapat aç yaptım tekrar denedim olmadı sildim tekrar indirmeyi denediğimde sayfa yüklenmedi herhangi bir bilgisi olan (ayrıca sitede anasayfaya gidemiyorum sorun bende mi??)

24 Saatlik onay sistemi onaylaması derken?

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Update Sisteminde Oluşan Bir Arıza Sebebi İle Hile Çalışmamakta. Arkadaşlar Uğraşıyorlar. En Kısa Zamanda Hile Yeniden Güncel Olarak Sitemizde Paylaşılacaktır.

Von

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
i got banned yesterday, it is detected now!
i hope they fix it!

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
kim ugrasıyorsa yazsın ugrasıyoruz bakım yapıyoruz diye bilelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...