Üye
oyunda yürürken mavi çizgiler çıkıyo neden acaba ?
pekiAĞZINIZI YÜZÜNÜZÜ KIRAYIM MALLAR YAPACAĞINIZ HİLEYE TÜKÜRİM ELİNİZ YETMİYO HİLEYLE OYNUYONUXZ KENDİNİZE HAKARET EDİLMESİNİ SEVİYONUZ HERHALDE MALLAR GERİZEKALILAR HAKKIMIZI HELAL ETMİYOZ LAN SİZE
Uzun süredir bu forumdasınız fakat hala pasif üyesiniz demek ki hile kullanımı icin sadece siteye giriyoruz ve çıkıyorsunuz.uzun zamandır bu sitedeyiz bi acıklamayı hak ediyoruz belki 10 karakter oldu
siz üyelerinize bölemi davranıyosunuz napalım forma yazıyoruz yorumları takip ediyoruz pasif üye derken neyi kastettin anlamadımUzun süredir bu forumdasınız fakat hala pasif üyesiniz demek ki hile kullanımı icin sadece siteye giriyoruz ve çıkıyorsunuz.
Bi cevap versenizhile onay sistemi onayında system 1 yada 2 sedcınce benım bılgısayar tamamen kapanıyor gerı acılıyor ve ekran sıyah oluyor neden
Benim burada üyeleri aşağılama gibi bir durum söz konusu değil ben sadece görünen gercekleri söyledim.siz üyelerinize bölemi davranıyosunuz napalım forma yazıyoruz yorumları takip ediyoruz pasif üye derken neyi kastettin anlamadım