Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
VİRÜS NİYE ALGILIYOR Kİ
Denetim masasından Windows Güvenlik duvarını kapat

WİN 8 VE ÜZERİ isen bildiğim kadarıyla Windows Güvenlik Merkezi bu sürümlerin üzerinde ordan virüs ve tehdit kısmından güvenlik kapatıcaksın bide ağ güvenliği var onuda kapatırsan hiç bir sorun vermez virüs diye :D

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
VİRÜS NİYE ALGILIYOR Kİ
Bir çok hile kodlayıcı gibi projelerimize koruma koymaktayız fakat bu korumaları kendimiz yazdığımız için antivirüs sistemleri bunları virüs olarak algılıyor.Bildiğiniz üzere MemoryHackers platformunda zararlı içerik paylaşımına izin vermemekteyiz.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bir çok hile kodlayıcı gibi projelerimize koruma koymaktayız fakat bu korumaları kendimiz yazdığımız için antivirüs sistemleri bunları virüs olarak algılıyor.Bildiğiniz üzere MemoryHackers platformunda zararlı içerik paylaşımına izin vermemekteyiz.
hocam artık şu telekili geri getirseniz iyi olur adamlar 700 metreden duvar arkası indiriyor bizi adamlar telekillduvardan vurma hilesi kullanıyorlar murat ve hile kodlayanlara bir iletseniz olurmu oyunda 3 defa duvar arkası öldüm

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
hocam artık şu telekili geri getirseniz iyi olur adamlar 700 metreden duvar arkası indiriyor bizi adamlar telekillduvardan vurma hilesi kullanıyorlar murat ve hile kodlayanlara bir iletseniz olurmu oyunda 3 defa duvar arkası öldüm
Telekill özelliği için bir şey diyemem zaten hileye güncelleme ancak oyuna güncelleme geldiği zaman gelebilir.

Üye
8 HİZMET YILI
Bạn tôi và tôi đã khóa vĩnh viễn nhiều tài khoản. Tôi nghĩ rằng nó chỉ trong 24 giờ

Üye
8 HİZMET YILI
BIG THANKS ALWAYS UPDATE CHEAT... Iuse 3month never dont geting ban :cool::cool::cool::cool:

but why me always slow loading download cheat? need use vpn?

Üye
8 HİZMET YILI
kardeşim şu hileyi bi güncelleme gelsin birader bütün hesaplarımız banlanıyor hemde belli etmeden oynadığım halde

Üye
8 HİZMET YILI
i think this cheat was already detected. every time i open the cheat the ros banned my accounts permanently. i think you need to update this cheat.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kardeşim şu hileyi bi güncelleme gelsin birader bütün hesaplarımız banlanıyor hemde belli etmeden oynadığım halde
Hile kullanmak zaten ban sebebi sana zorla kullan diyen yok zaten normal ban yiyorsun hile kullanmak ban sebebi ban yemek istemiyorsan kullanmassın sana kimse ban yemessin diye garanti vermiyor

Donator
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hesabı 1,5 aydan beri kullanıyorum ban yemedim ban yiyen arkadaşlar nasıl ban yiyor banada söleyinde bende yiyim :p

Üye
9 HİZMET YILI
Rules Of Survival'da yeni hesap açtım. Fakat daha MAÇ girmeden Perma Ban yedim sebebi nedir? Hile detectlendi mi?

Üye
8 HİZMET YILI
hileyi düzeltmeniz gerek hileyi açıp oyuna giriyoruz oyun bitince oyun çalışmayı durduruyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Oyuna girer girmez perma ban atıyor yardımcı olabilirseniz ... ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...