- Yasaklandı
- #6,781
Banlı Üye
Loader Sunucuya Bağlanılamadı Hatası Veriyor İnternetim Bir Sıkıntı Yok
benim arkadaş ortalama aylık 1000 kill alıyor neden ban yemiyor ???? bir kişi bile reportlamıyormu ?? saçmaaHile çalışıyor dostum ama hileyi nasıl kullandığına bağlı.Ban yeme durumu ise report yiyorsunuzdur ondan ban yiyorsunuzdur.
Hata
''Sunucuya Bağlantı Kurulamadı Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyin.'' Yazıyor, yardım lütfen..
Loader Sunucuya Bağlanılamadı Hatası Veriyor İnternetim Bir Sıkıntı Yok
''Sunucuya Bağlantı Kurulamadı Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyin. adminlear bi el atın bea
acaba nedenini öğrenenebilme şansımız varmı ustaYaklaşık 2 saat kapalı kalacak.
Approximately , the loader will be closed in 2 hours.the loader wont open please help
bakım veya güncelleme bilmiyoruz.acaba nedenini öğrenenebilme şansımız varmı usta
olmuyobende beta testler açılmıyor ne yapmalıyım
lm6 hatası cözümü bilen varsa yazarmı ?
sağ olun kardeşim sayenizden onlardan önde oluyoruz
kardeşim insan gibi bir cevap veremiyormusun hile injectörr kapanan kadar bende çalısıyordu ama bazı kişileri oyundan atıyordu dedim ilk önce insan ol sonra cevap verşimdi dene bakıyım at kafası girmiyor işte hata veriyor
şuanki hatadan bahsediyorum ben sen giriyor diyorsun aptalkardeşim insan gibi bir cevap veremiyormusun hile injectörr kapanan kadar bende çalısıyordu ama bazı kişileri oyundan atıyordu dedim ilk önce insan ol sonra cevap ver