arkadaslar bakın işte bilgi verildi sabırlı olun buradaki arkadaşlarımız daha iyisi için çabalıyor, siz kızıyorsunuz LÜTFEN SABIRLI OLUN.yani şuanda düzenlemeler yapılıyor.
Göstermediği Zaman Lootun Yanına Gelip V Tuşuna Basabi bu hileyi actıktan sonra bazen loot ları gostermıor ama hıleyle alakalımı yoksa oyundan mı ?
Oyuna değil hileye gelen güncellemenin tarihini yazıyoruz.
eyvallahGöstermediği Zaman Lootun Yanına Gelip V Tuşuna Bas
Şuanda loader kapalı. Çalışmalarımız sürüyor. Detaylar aktarılır.Anladım fakat çoğu kişi çalışmadığını sanıyor çünkü en son gelen ayın 11 de ki güncellemeden sonra bi güncelleme daha geldiği için adamlar fixlendiğini sanıyorlar ek not olarak çalıştığını yazsanız güzel olur
The connection to the server could not be established. Try again later.can someone translate what the loader say into english? cause I don't understand a single word on it
hile loader a aktarıldıkdan sonra loader acılakcak diye yazdılar akrdeşim üst cevapları okursan görebilirsinReis hile açılmıyor ama çözüldü yazıyor sitede anlayamadım
bakım tarzı bir şey var sanırım da, ne zaman açılır bilgilendirme yapar mısınız?Loaderde sunucuya bağlanılamıyor hatası veriyor sıkıntı nedir?
not yet available should be updating it more and just have patience that soon you can use does not rush the art
waiting is updating
HATA VERİOR
hala sunucuya bağlanılamadı hatası veriyor ne zaman açılacak
Reis hile açılmıyor ama çözüldü yazıyor sitede anlayamadım
hile bakımda olduğundan dolayı hata vermektedir.En kısa zamanda açılacaktır.Anlayışınız için teşekkür ederiz.bakım tarzı bir şey var sanırım da, ne zaman açılır bilgilendirme yapar mısınız?