haftalardır kullanıyorum hileyi yemedim hiç banyeni guncellemeden sonra perma ban yiyen var mı?
haftalardır kullanıyorum hileyi yemedim hiç banyeni guncellemeden sonra perma ban yiyen var mı?
discord serverımıza geliniz.Yukarda yazmaktadır dostum yardımcı oluruz.Hileyi Açtıktan 10 20 Saniye Sonra Bilgisayar Donuyor Ve Kapatıp Açmam Lazım Oluyor Yardım Edin![]()
Aynen hocam hileyi açtım starta tam basıyordum ranked a giricektim attı oyundan ban atmışlarLobbydeyken mi injectledin ?
yeter ama 3tane hesap açtım ban attı
belli etmemeniz gerekir.Çok fazla göstere göstere oynarsanız ban yersiniz tabikide.noluyor yaw 3 saat oldu 2 çar ban yedi bile sınırsız yedik![]()
Haklısınız fakat yeni açtığım bi hesapta lobi de ban yemem çok kafamı karıştırdı benimbelli etmemeniz gerekir.Çok fazla göstere göstere oynarsanız ban yersiniz tabikide.
1 kere basacan giriyo ayarlardan açBasılıMı Tutcam
ok1 kere basacan giriyo ayarlardan aç
molotof vuruyor bi de el bombasıyerin altındayken başka bi hile falan beni vurabilirmi ?
discord serverımıza gelip durumu bildirebilirsiniz dostum.Yukarda yazmaktadır.Ben Şuan Ros Girdim Hacki Açtım Fakat İnserte Basınca menü Gelmmiyor bide önceden geliyordu.
cenabetsin heralde amq bizde niye bisi yokmemory hackers sizi dava acılıp mahkemeye verileceksiniz bilgisayarlara trojan virusu bulastırıp bilgisayarları yakıyosunuz en kısa surede adalet yerini bulucaktır kimse bu köpeklerin hilesini veya herhangi bir konu olsun sakın uzak duru n tehlikelidir tum kunnalıcılar dikkatli olsun adalet yerini bulacaktır ..