Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Her Girişimde Tekrar Onay İStiyor Normal Bir şey mi ? Yoksa Sadece Bende olan Bir Sorun Mu ?

Üye
8 HİZMET YILI
hileyi indiremiyorum İNDİR/DOWNLOAD butonuna basıyorum ama bişey olmuyor ben robot değilimide tikliyorum biri yardım edebiilirmi.

Hayatına Anlam Yüklüyor (%99 Loading)
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Is it safe now to use it in asia
It is safe in every server , If you do not show too much bro.
Her Girişimde Tekrar Onay İStiyor Normal Bir şey mi ? Yoksa Sadece Bende olan Bir Sorun Mu ?
onay sistemi gece 1 defa güncelleniyor.Her girişinizde onay istemez.
hileyi indiremiyorum İNDİR/DOWNLOAD butonuna basıyorum ama bişey olmuyor ben robot değilimide tikliyorum biri yardım edebiilirmi.
Başka tarayıcıda indirmeyi deneyiniz.
how many times tried to verify this cheat but now is not working any more!
The confirm system is updating once in a night bro.

Üye
8 HİZMET YILI
please update cheat ros please we are waiting for every day !

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
beyler ben hileyi kullanıyorum fazla kıl almadan oynuyorum 10 geçmiyo bazen geçiyoda öldürdügüm kişiler beni izliyor ama ban yememin sebebi adamlar 300 metre yakındayken ateş etmem mesafede ikimizinden birbirimizi rahar görebilmesi ona göre ateş ediyorum adam 300 metre önümde yada çaprazımda o zaman ateş ediyorum o illa farkına varcak diye bir şey yok sadece yakın mesafelerden alımkı adamda izleyince burdan almış desin fark edilebilir olsun

o zaman ban yemezsiniz atan oluyodur ama 1 yada iki kişi bide izlemeye alındıktan sonra sakın kalın püsün evlere girin camlardan bakıyomuş gibi yapın dürdün açıp etrafa bakın adamların nerde oldugunu bilseniz bile ateş etmeyin yakındaysa edin yani söyle izleyicide farkına varsın sizi izlerken adamun nerde oldugunu ben şuan master ilk yüzün içindeydim ve ban yemedim sizde benim gibi yapın SORU SORMAK İSTEYENLER YAZSIN

Üye
8 HİZMET YILI
I cant connect to server.
the memory UI loader didnt show.
get an error message.
"Sunucuyla Baglanti Kurulamadi Lutfen Daha Sonra Tekrar Deneyin."

6thMay2018

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...