Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
oyuna girer girmez ban yedim.üstelik bir nceki hesabım hilesiz oynadığım halde ban yedim.kardeş olanı söylüyorum.site yöneticilerinin bilgisi olması için.nedenini bende anlamadım .mac adresi değiştiriyorum.ip değiştiriyorum .unbanner exe kullanıyorum yinede ban .kaç hesap oldu.üstelik ben çok sakin oynuyorum.abaartmıyorum.
sorun yine sendedir dostum hileyle alakalı değildir nasıl olur bilmiyorum ama ban atılması için delil lazımdır daha önceden hile kullanmışsan olabilir

Üye
8 HİZMET YILI
abi ban yedimde 3 gün sonra ban kalktı ban yememek için ne yapmalıyım

siteye giriş bekleniyor diyor girince yie aynısı

Üye
8 HİZMET YILI
siteye giriş bekleniyor diyor girince yie aynısı
siteye üye olman gerekiyor.üye olduktan sonra siteye giriş yapıyorsun.giriş yaptıktan sonra sistem1 den onay ekranı gördükten sonra sayfaları kapatıp hile loaderini tekrar çalıştırırp yükleme yapıyorsun.

Üye
8 HİZMET YILI
anında atması imkansız boş yapmayın

yo anında atıyor bende bıraktım kullanmayı hıleyle oyuna gırdıgımız anda ban yıyoruz bos yapanda yok

sorun yine sendedir dostum hileyle alakalı değildir nasıl olur bilmiyorum ama ban atılması için delil lazımdır daha önceden hile kullanmışsan olabilir

ha sunuda ekleyeyım alakasız oyunu oynamayan bır akrabama gıttım orada sıfırdan uyelık acıp hılenın hıcbır ozellıgını aktıf etmeden normal oyuna hılesız bır gorunumde legal bir sekılde gırdıgım halde ( yanı ekranda vs hıcbır hıle belırtısı yok hılenın hıcbır ozellıgını aktıf etmedım) yıne oyundan parasutten atlayıp bota vurdugum anda dırek ban :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
The loading is already 100% but the hacks wont load in the game, why? I used to inject the hacks before opening ros, but now i tried, and when its already 100% loading, the hacks wont inject to the game, can u please help?:(

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hilede eksikler var malasef karşı tarafda ki Ensar karaktersizi sırf onların hilesini kullanmaları için herşeyi yapıyor.

NoRecoil ve Fly Eklenebilse güzel olurdu

Üye
8 HİZMET YILI
I like this team for not being persistent on ads (not like others).

Suggestions
  1. Master key - enable/disable all (useful for certain things)
  2. Vehicle speed - speed hack could have effects on them for more speed

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Çok sağlam hile yapan arkadaşa teşekkürler :)

Hayatına Anlam Yüklüyor (%99 Loading)
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
how to download 1.8? please tell me
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
here is the download link , but the version is 1.7 bro , if the admin approves , there will be updated.
no issues in my side of using the cheat and didn't get any bans

the only problem now is other cheaters that you kill and report you. that is the reason of those bans
The reason is that the automatically ban bro , just do nothing ban , killed twice or more ban again , it is about the game.
ben yapamıyorum bana biraz
yardımcı olur musunuz
Ts3 adresimize gelip destek talep edebilirsiniz.
mh.ts3self.com
virüs programı kapalı iken hile açılınca çalışmayı durduruyor
Ts3 adresimize gelip destek talep edebilirsiniz.
mh.ts3self.com
The loading is already 100% but the hacks wont load in the game, why? I used to inject the hacks before opening ros, but now i tried, and when its already 100% loading, the hacks wont inject to the game, can u please help?:(
Please come to ts3 address and contact us.
mh.ts3self.com

Üye
8 HİZMET YILI
Yeni güncelleme geldi hack çalışmıyor. İlgilenebilirmisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...