Yanlış giriş yapmıyosun deme kardeşim ?hile için onay yaparken siteye girşi kabul etmiyor lütfen yardım
Yanlış giriş yapmıyosun deme kardeşim ?hile için onay yaparken siteye girşi kabul etmiyor lütfen yardım
Sadece ekstralar kısmı güncellenmiştir, oyuna bikaç değişiklik geldiği için esp ve aimbot için oyunun incelenmesi gerekmekte ciddi rahatsızlığı olduğundan dolayı 1-2 gün aksayabilir elinden geleni yapıcakmış.ros hilesi ni kullanamıyoruz sorun ne zaman çözülür bilgi verir misiniz
Hile zaten değil güncellencek sabırlı olun birazhile deyilki bu bomboş hiç bişey yok
Şİmdi Sizin O sabırsızlığnız yüzünden adamlar 1 kaç gün idare edin diye yaptıllar yani lite gibi bir şey 1 kaç güne full sürümü gelirhile deyilki bu bomboş hiç bişey yok
Sabırsızlık İşteŞİmdi Sizin O sabırsızlığnız yüzünden adamlar 1 kaç gün idare edin diye yaptıllar yani lite gibi bir şey 1 kaç güne full sürümü gelir
Geçmiş Olsun lakin bu kadar belli edersen report yiye yiye ban yemen normaldir.NE GUZEL DIAMONDUM GUNCELEDILER DIYE OYUN ANLADI HACK IP BAN HEASP GULE GULE NE BOKYA
E KARDES GUNCEELEDE KALSAYDI NEDEN ACIO
Dediğim Gibi Forumun Çoğunun Sabırsızlığı YüzündenE KARDES GUNCEELEDE KALSAYDI NEDEN ACIO