Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Biliyosan ne forum yazıyon madem arkaşdaşım yap madem

Üye
8 HİZMET YILI
I updated only misc hacks, there is few changes on game i need look that for esp & aimbot. That will be affect 1-2 day because of my sick. Thanks all for your patience

--
Sadece ekstralar kısmı güncellenmiştir, oyuna ibrkaç değişiklik geldiği esp ve aimbot için oyunun incelenmesi gerekmekte ciddi rahatsızlığım olduğundan dolayı 1-2 gün aksayabilir elimden geleni yapıcam. Sabrınız için teşekkürler.

https://memoryhackers.org/konular/ros-v-i-p-hack-v1-9-released-date.53681/

Üye
8 HİZMET YILI
It does not matter how long it takes,
we've been here before so keep calm and trust the process
Get well soon XMaze ;)

Üye
8 HİZMET YILI
Admin Ya Ben Hile Yükledim De ESP ve AİMBOT Yok Neden ? Cevap Verirseniz Sevinirim

Üye
8 HİZMET YILI
Virüs Programı Kapalı Olduğu Halde Dosyayı indirdiğimde dosya biçimi tanınmıyor veya hasarlı diyor bunu nasıl Çözebilirim?

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
az önce oyuna girdim hızlı koşma aktıftı girdiğim gibiperma ban yedim adamlar hile içinsağlam koruma yapmişlar işleri zor işh.yapabilirler hileyi

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Neden herkez ros a böyle meraklı :D

hilede ban yiyorsun benece bu hile olmamal haksızmıyım gencler bide kendi kodlamamış

Üye
8 HİZMET YILI
merhaba, güncellemeden sonra aimbo ve esp uzaklıklar çıkmıyor, yardımcı our musunuz
kardeş yeni güncellemede şimdi ban risk i olduğu için onlar kapanmıştır onlar olsaydı 3 gün ban yerdin hep yani bu güncellemde olduğu için uğraşıyolar ban riski ni azaltmak için sadece ekstra var duvardan geçme hzlı koşma vs onlar vardır yani ban riskini kapatmaya çalışıyolar anladınmı güncellene ne kadar oyun böyle hile malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...