Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Nedeni windows defender ı ve virüs programını kapatmamandır bu genelde windows 10 sorunudur.

b64OJb.gif
win 7 de öyle kapatıp giriyorum :D

Üye
8 HİZMET YILI
ESP ve AİMBOT nerede kaldı acaba? Kaç gündür oynayamıyoruz keyifli keyifli. Yanlış anlamayın nankörlük etmek değil amacım, ancak yaklaşık üç gündür hile olmuş mu olmamış mı diye defalarca oyuna giriyorum ama hala aynı.

Üye
8 HİZMET YILI
140/5000

Lütfen yapmadan önce oyunun kurallarını gözden geçirin.Tüm ülkelerdeki tüm çip kartlar mükemmel. Lütfen diğer oyuncuları belirtmek için lütfen düzeltin.

Üye
8 HİZMET YILI
Hileyi Çalıştırdıgımda 5 10 dk sonra oyun calışmayı durdurdu hatası veriyo yardım edebilecek varmı ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "ManaforBaskan, post: 750643, member: 630665"] WHEN COMING UPDATE? [/ QUOTE]
very soon i hope :D

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Hile Muhteşemdi Ama Son Gelen Güncelleme İle Aim, Wall, Çimenleri Kaldırma Tarzı Her şey Gitti. Tekrardan Gelmesini Bekliyoruz.

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Virüs Programı Kapalı Olduğu Halde Dosyayı indirdiğimde dosya biçimi tanınmıyor veya hasarlı diyor bunu nasıl Çözebilirim?
Windows 10 Kullanıcısı İsen Ayarlar Bölümünden "Virüs ve Tehdit Koruması" katagorisine giriyorsun en sol altta ayarlar düğmesine geliyorsun oradan "Virüs ve Tehdit Koruması Ayarları" diye bir başlık var tıkla ve hepsini devre dışı bırak dostum. Orada ki "Gerçek Zamanlı Koruma" Bilgisayarını Her Çalıştırdığında Otomatik Olarak Açılacaktır Onu Her Açtığın Zaman Kapatman Gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...