kardeşim premiuma girme diğerine girbende yeni rules hilesinde hata veriyor
= "Hackfdp1, post: 760715, member: 639490"] WHEN ACTIVE HACK, DOES NOT SHOW WHEN OTHER PLAYERS ARE, OR FAIL,
kardesim hı le yı ındırdıgın yerde bı program daha var onu ındır lınk vereyşm durBeyler ben Hileyi Loadlayıp Oyuna Giriyorum Hile Menüsü Gelmiyor Ne Yapıcam Yardımcı Olurmusunuz ?
Beyler I Hiley Loaded and I Enter the Game Cheat Menu Does not Come What Makes My Maker Help?
Adam yerin dibine girmiş normal yerin dibine değil adam bildiğin yerin dibinde koşuyor istediği zaman zemine geliyor istediği zaman bulutlara kadar havalanarak vuruyor istediği zaman geri işınlana biliyor böyle hilemi olur anasını satıyım yeter la niye banlamıyor bunlar biz normal aimbottan ban yiyoruz adamlar hilenin anasını ağlatıyor harbiden rosun hile koruması çöp be çöp.
ağlama la ros bir hile kapışması oyunudur.kimin hilesi guvvetliyse ona git
![]()
Ağlama derken ?
Hayırdır kardeşim orada ben başıma nelerin geldiğini anlattım görsen sende şaşırırsın adamda normal bir hile yok tamamen farklı bir hileydi adama 4-5 kez report attığım halde banlanmadı adamı bir adamı 10 kişi izlermi be bide banlanmıyor insana o koyuyor.