Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
sir can you update telekill and fast parashute plss beacause every time i play ros my enemy have a telekill

Üye
8 HİZMET YILI
add telekill....like in this one (hax4you)...link hax4you.com

Üye
8 HİZMET YILI
Why is it that when you use the Hack..it will terminate the game..how can we fix it?..thanks

Üye
8 HİZMET YILI
alakası yok kardeşim tek açtığım aim BAşka hiç birşeyi aktifleştirmiyorum oyun içindede 20 kill alma imkanım varken 5 kille oyunu bitiriyorum o halde perma yiyorum + hile olduğumu belli edecek harakette kesinlikle bulunmadığım halde
ozaman seni izlerlerken aim mi açıyon napıyon sen :D

Üye
8 HİZMET YILI
Dunno why using 1.9stable.. after 7 mins.. kick out and banned permenantly.. lol... still detected?

Üye
8 HİZMET YILI
and same goes to 2.0 .. after 5 mins.. gets banned perma.. Xmaze my dear.. can u fix this...tq :) peace :)

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar demin bir oyun attım hiç belli etmediğim kadar belli ettim Aim+Wallhack. Fakat bir sıkıntı olmadı ban yemedim henüz.

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Detected. Perma ban

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Hileyi çok belli ediyor olabilir misiniz acaba ? Hayır ben hileyi belli ettiğimdede ban yemiyorum.

Üye
8 HİZMET YILI
Hi, after latest update i found the cheat will crash in gamplay. tried a few times and still same problem arise. After drop from parachute and loot a few building and the game will stall/lagg until the enemy kill me. never face this problem before....

Anybody having the same problem? or its just me...

cheers!

Üye
8 HİZMET YILI
Tôi không hiểu tại sao animbot lại nhảy vào một chủ đề khác khi tôi nhắm đến ai đó gần hơn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...