bana yardımcı olurmusun ben 24 saat ban yedim 24 saat ban açıldı sonra daha hiç oyuna girmedim kıyafet fialn giydoum bi adnda sınırsız ban yedimn dedi yardımcı olun lütfenYeni özellikler eklenmeye devam edicek. GOOD JOB!
Windows Tarayıcıya hack yazdığındada tarayıcın kapanıyormuBilgisayardan siteye girerken chrome kapanıyor siteye girmiyor beyler yardım edinnnnn
usta herhangi bir tuşa bastınmıda kapanıyor onu oraya cekmeyle alakası yok bu hileye bakanda yok galiba...TUŞA basınca oyunu kapananlar hile sekmesini basılı tutup mausle sağ alta çeksin hileyi kapatmanıza gerek yok sağ altta dursun
yaptım usta şimdi sıkıntı yokta...Hilede sıkıntı var oyundan atıp duruyorWindows Tarayıcıya hack yazdığındada tarayıcın kapanıyormu
tuşa basmana gerek yok zaten fare yardımıyla ayarlarını aktif et daha sonra fare yardımıyla sağ alta sürükle hile penceresini bu kadarusta herhangi bir tuşa bastınmıda kapanıyor onu oraya cekmeyle alakası yok bu hileye bakanda yok galiba...
tamamda usta...Mesela uçaktan atlayacaksın paraşüt tuşuna basıyorsun oyundan atıyor onu diyorum sana .....Hileyi oraya ceksende cekmesende atıyor kardeşimtuşa basmana gerek yok zaten fare yardımıyla ayarlarını aktif et daha sonra fare yardımıyla sağ alta sürükle hile penceresini bu kadar![]()
tnx for the info ill trythe cheat is working 90% fine now but you need to know that @xMuratY change the insert key to delete key to open and hide the cheat window. To prevent getting force close i suggest you to setting all hack that you need before you logging in to the game, and that you click (x) button on the cheat window. after you're in lobby now you press delete key to make sure the cheat not make the game force closed