Üye
Ben şuanda kullanıyorum her hangı bır problem yok
abi ban kaldırma yaparmısın lütfen ya en iyi hesabım perma yedi lütfen görüyosan bi cevap yaz yalvarırımMenu key changed to "Delete" & "Del"
problem solved, i tested few times no crashes. check if u see any crash please feedback
--
Menü tuşu "Delete" & "Del" Olarak değiştirilmiştir.
perma ban kaldırmak için birşey yapabilirmisin abiBefore update i checked few times hack, no any problem seen.
Re-Looking again. track thread for information.
appromx : 30 min
--
Güncellemeden önce kontrol ettim hileyi üç beş defa atma sorunu yoktu şimdi tekrar yapıcam konuyu takip edin. tahmini 30dk ya güncellemiş olurum
nasıl giriyon bende sadece üstündeki açık 1.9 olan 2.0 kapalı beta test yazıyor2. OYUNDA BAN((
I cant play whole day for this problem always crash. i try it 50 times this day so annoying!!! can someone help me???? plss fix this error!!! when ever i load the hack in lobby or before i log in, it will close automatically why?????? i tried a lot of times but it didnt work... this hack always close my Ros!!
Atıyormu hâlâ oyundan usta bilgi verseneYok böle güzel hile yahu!
reyiz atmaz sanırsam atarsada 1 gün bekle yarına bi güncelleme gelicekAtıyormu hâlâ oyundan usta bilgi versene
başkan girdim baktım aynı değişen birşey yokreyiz atmaz sanırsam atarsada 1 gün bekle yarına bi güncelleme gelicek
yarını bekle bakalım yarın düzelmesse sende bi sorun vardır virus programlarını filan kapamıssındur umarımbaşkan girdim baktım aynı değişen birşey yok
yok usta bende bi sorun olacağını düşünmüyorum....Yarını bekleyelim bakalımyarını bekle bakalım yarın düzelmesse sende bi sorun vardır virus programlarını filan kapamıssındur umarım