Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
siteden hesabıma giriş yapmama rağmen onay sistemi onayını yapamıyorum sürekli waiting for login diyo sebebi ne olabilir ?
chrome varsayılan tarayıcım ama yinede aynı problemi veriyor.

Üye
7 HİZMET YILI
approve successfull yazısının gitmesini 2 saat bekledim gitmiyor hileyi yapamıyorum ne yapmam gerek teşekkürler

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
oyunların ve oyuncuların korkulu rüyası memoryhackers siz gene csgo hileleri filan çıkarıyonuzda allah korusun inşallah mahkemelik olmazsınız

Üye
7 HİZMET YILI
merhabalar, siteye vpnsiz giremiyorum hileyi yapmak istediğimde de vpnli girdiğim için reklam onayından sonra siteye yönlendirdiğinde key not match hatasını alıyorum büyük ihtimal vpn olduğu için vpnsizde giremediğimden öyle kalıyor çözüm bulamadım proxy değiştirmeyi denedim bu forumdaki güncel proxylerden baktım denediğimde hiç bir siteye bağlanamadım benim internetimde mi bilgisayarda mı sorun anlayamadım hosts dosyası da yoktu pc de onuda uğraşıp geri getirdim baktım içine bu siteyle alakalı bir şey de yok anlayamadım gitti ne hile yapabiliyorum ne de siteye vpnsiz girebiliyorum yardımcı olursanız sevinirim

Üye
7 HİZMET YILI
Oynadığın oyun hilesiz olmak zorunda aksi takdirde bimere bildirebilirsiniz oyunu dahi kapatırlar bu yüzden memoryhackers mahkemelik olmaz aksine açıklarını buldukları için ödüllendirilmelidir kg.

Üye
8 HİZMET YILI
approve?

help me stuck at approve successfull , i was waiting like 10 min already? any help?

Üye
7 HİZMET YILI
please fix the SSL PROBLEM to lunch this cheat..please repply in english thanks

please fix this problem -Critical: SSL handshake failed- for this site as soon as possible.and please devs reply me in english..... thanks in advance

Üye
8 HİZMET YILI
help :(

Debug: Worker Stopped

Debug: IE Thread Exitted: 0x1c1c
Debug: [+] InjectionCore : Data Fetching.
Debug: [+] InjectionCore : Data Fetching Success..
Debug: [+] InjectionCore : Waiting for action..
Debug: "[+] InjectionCore : Inj Error Status {Ordinal Not Found}\r\nThe ordinal %ld could not be located in the dynamic link library %hs.\r\n"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...