Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇalışmıyorRules Of Survival XMRos Reborn [Aimbot + Esp +... ]
its working now the problem is i didnt update the game so it keeps crashing so ... thats it i update the game 1st then try again and now its working. GG thanks xMAZE! the best!
[Thu Jul 26 09:26:32 2018] Debug: web version : "3.0.4.1" current version 3.0.4.1
[Thu Jul 26 09:26:33 2018] Debug: default Language: "en"
[Thu Jul 26 09:26:33 2018] Debug: unsupported Language : "en" - If you want support your language please visit this thread : https://memoryhackers.org/konular/memoryui-we-are-looking-for-interpreters-important-thread.57145/
[Thu Jul 26 09:26:33 2018] Critical: Error transferring
bende boyle sorun var.hile sorunsuz calisiyor..yalniz 2 oyun oynadiktan sonra 3 gunluk ban veriyor..aimbotu kullanmiyorum cok belli ediyor dege.her oyunda aldigim maksimum kill 4 yada 5 oluyor.ama yinede ban veriyor..oyunun kurulu oldugu document klasorune bakiyorum GM tarafindan hic bir resim filan yok..1 gunde 3 caarla 3 gunluk ban yedim.her 1 oyun atdiktan sonra
bu arada oyuna girmezden once modeme refresh atiyorum ve program araciligiylada mac adresini degisiyorum.ayarlarimi yalnis yapiyorum anlamadim.
ben hileyi açıp xMuratY Yükle basınca Siteye Giriş Bekleniyor diyo Giriyorum Sonra Kırmızı Yazıyla Giriş Bekleniyor diyo . sonra ne yapmam gerek hiçbişi olmuyor ?