Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Herkes tanıyor seni diyorsun, direk report atıyorlar o yüzden :) Tamam peki öyle olsun. Ama bunu anlamıyorum. Oyunun yarısı hile durumunda. Hepsini banlayıpta, 3-4 saat içinde bana nasıl yetişebiliyorlar ? Onca kişi sırada varken, sıra bana ne ara geliyor da ban yiyiyorum. 3 hesap kasıyorum. Bu 3 hesap aynı gün ban yiyiyorlar. Dediğin gibi olabilir dicektim ama, daha 4 gün öncesine kadar google+ üzerinden 3. hesabı yeni açmıştım. Daha ilk maçları attım ve oda 3-4 saat sonra ban yedi. Bu nasıl olabilir o halde ? :D Onuda tanıyacak halleri yok ya. Yanlış anlaşılmasın tabi hileyi kötüleyip her hangi bir şekilde sorunlu vs. demiyorum. O anlamda konuşmuyorum tabi ama, bu sorun sadece bende mi var yoksa herkeste mi var, onu merak ettim ben. Çok hızlı ban yiyiyorum oyunda.
Hileyi Sorunsuz Nasıl Açabiliyorsun ? Şuan Bende İnject Sorunu Var ? Windows 10 Sürümündeyim.Ondan mı kaynaklıdır sence ?

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
@xChintzy Galiba Windows 10 sürümündesin diye yapamıyorsun. Bir kaç kişi daha demişti çünkü Windows 10 sürümündeyim ve hileyi inject edemiyorum diye. Kesin olarak tam bilgim yok ama.

Üye
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "ikillcheaterforfree, post: 806077, member: 914515"] They just updated in ROS ... and i got BLUESCREEN then restart on my PC. pls help [USER = 9210] @ 'XMaze ^^ [/ USER] sir! help fix prblem :([/ QUOTE] dont blame the loader. upgrade your pc

Üye
7 HİZMET YILI
Selamlar,arkadaşımla aynı zamanda hile açmaya başladığımız halde o hiç ban yemeyip ben yaklaşık 10-15 çardan ban yedim çözümü nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...